• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizi teklifi ? :)

Ya çocuğunuz için bu sitede arkadaş arıyorsunuz, ya da sizi arayan ajans adı altındaki insanlara hemen güvenip inanıyorsunuz, gerçekten saf mısınız bilmiyorum ,insanlara bu kadar cabuk nasıl güvenip inanabiliyorsunuz?

Hem çocugum krese gidemez küçük diyorsunh hem de oyuncu olsun istiyorsun, yaşı küçük diye krese göndermez süt içiyor diyen bir anne , ağzı süt kokan çocuğu oyunculuğa nasıl yoracak?, sen sanıyor musun hemen kızını oyuncu yapıp dizi çekeceklerini??

Bence ajanslara yatırcak paranın varsa kocandan ayrıl kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış..düne kadar kocandan ayrılmayı düşünüyorsun şimdi ne oldu??

Nerden para kazanacağını şaşırmış olmalısını!!!

Herkesin kendi çocuğu elbette karar sizin ama geleceğinr yatırım yapmak amaçlı olduğunu söyleyip gülünç duruma düşmeyin bari.
Ne yani 4 yaşındaki çocuk kendi geleceği için parasını kendi mi kazanmalı.

Heves ediyorum deseydiniz bu kadar irrite olmayacaktım sanırım.

- Pudra Pembe - - Pudra Pembe - sen aldirma soylenenlere. Herkes bilincli anne modunda ama bilincli Anne olan cok az. Kimin nasil anne sanaldan da gorebiliyoruz. Saldirganlik ve begeni bagimliligi da bu ozelliklerden iki tanesi.
Valla ben çocuğuma en başta cesareti dobralığı arkadan sanrılarıyla hareket etmesini değil yüzüne düşüncelerini sormasını öğretiyorum.

Ve çocuğumu ne tablet bağımlısı, nede dizi oyuncusu olması için gaza getirmiyorum.

Herkes kendince iyi anne, ama bazı doğrular vardır tartışılmaz bile.

Bide bırak yahu şu geçmişi, vallahi kendine zarar dost tavsiyesi.

Tanidigim birinin cocugunu devamli cekimlere cagiriyolardi gitti geldi cocuk hicbirinden birsey cikmadi ustelil cocugun ozguvenide kirildi baya.. beni begenmiyorlar diye bence 4 yasindaki bir cocugu boyle seylere sokmayin daha cok ufak nedense kucuk yasta bu oyunculuk islere giren cocuklar cok bilmis ve simarik oluyor cocuk degillerde kocaman insan gibi davranislar basliyor

Valla ben çocuğuma en başta cesareti dobralığı arkadan sanrılarıyla hareket etmesini değil yüzüne düşüncelerini sormasını öğretiyorum.

Ve çocuğumu ne tablet bağımlısı, nede dizi oyuncusu olması için gaza getirmiyorum.

Herkes kendince iyi anne, ama bazı doğrular vardır tartışılmaz bile.

Bide bırak yahu şu geçmişi, vallahi kendine zarar dost tavsiyesi.

tablet vermiyorsan bile kesin telefon veriyorsun, o ilgi teknolojiye adanacak arkadaş :27:

neyse, evlatlarıma tablet vermiyorum, kimsenin evladını gözüme sokulmadıkça görmüyorum.. zaten fevkalade nazara inanırım, bunun yanında bu kadar sapığın içine çocukların savunmasızca atılmasına karşıyım.. dur bakayım kaçırdığım bir şey kaldı mı :)

Bu tür konulara ve konu sahiplerine çok gülüyorum. 1000 yorum geliyor 990ı olumsuz yorum yapıyor,doğruları yanlışları yazıyor ama o 990 haksız aslında kötü aile kendi hayatlarında aynılarını yapmayan tuu pis hepsi,10 olabilir eh olumlu tarzda yorum yazan kişi en bilinçli en harika.
Konu sahibi yaşınız 22 ise şayet zaten siz çocukluğunuzu yasamadan anne olmuşsunuz,bari çocuğunuzun çocukluğuna karışmayın. Tabi yorumum olumlu değil o yüzden muhtemelen es geçilecek :süslü::süslü:

Son düzenleme:
Ben çocuklarıma günde 2 saat çizgi film izni veriyorum. Çünkü çok eğitici bazıları. Trtçocuk iyi bu konuda.
Günlük yarım saat telefonla oyun oynuyorlar.
Çocuğunu 7/24 faş eden hiçbir medya ünlüsünü takip etmiyorum.

Kendi çocuklarımın fotosunu paylaşırken isim isim eklerim görmelerini istediğim kişileri.
O da 40 yılda bir olur.

Valla ben mükemmelmişim ya.

tablet vermiyorsan bile kesin telefon veriyorsun, o ilgi teknolojiye adanacak arkadaş :KK53:

neyse, evlatlarıma tablet vermiyorum, kimsenin evladını gözüme sokulmadıkça görmüyorum.. zaten fevkalade nazara inanırım, bunun yanında bu kadar sapığın içine çocukların savunmasızca atılmasına karşıyım.. dur bakayım kaçırdığım bir şey kaldı mı :)
Asıl noktalar bunlar aslında dışardan gelecek şeyler, ben sadece iç dünyasını yazmıştım. İç dünyası hallolur da dışardan gelecek şeylere kucak açıp engel olamıyorum diyemeyiz.

Cocugunuzun saatlerce studyolarda sokak cekimlerinde yipranacagini yataginda drgil bir kosede uyuyacagini da hesaba kattinizmi.ben olsam asla izin vermezdim boyle bir seye

Asıl noktalar bunlar aslında dışardan gelecek şeyler, ben sadece iç dünyasını yazmıştım. İç dünyası hallolur da dışardan gelecek şeylere kucak açıp engel olamıyorum diyemeyiz.

ya ben çok takipçili hesaplara çoluk çocuğun fotoğrafının koyulmasına bile karşıyım Turna, millet yorgana niyetleniyor yahu allah saklasın, pislik yığınla..

Back
X