💫 Çikolata kisti, tüp ve rahim problemiyle başlayan yolculuğum – sonunda mucizeme kavuştum 🤍

Tup bebekle anneyim ben sadece bir kardeşi olsun istedim nasip kısmet çok teşekkür ederim her günumede şükrediyorum rabim olmayanada nasip etsin diye uğur hocada transfer ücreti ne kadar ödediniz

Tup bebekle anneyim ben sadece bir kardeşi olsun istedim nasip kısmet çok teşekkür ederim her günumede şükrediyorum rabim olmayanada nasip etsin diye uğur hocada transfer ücreti ne kadar ödediniz
Aynı durumdayız doğal yoldan bir kızım var sonrası olmayınca bi kardeşi olsun diye bu sürece giriştik. Umarım en yakın zamanda nasip olur evlatlarımızın kardeşi olmasının çnkü insan çok üzülüyor onlara. Hastaneye opu transfer tahlil ücreti bir defa da 105 bin ödedik ama sanırım şuan arttı fiyatlar. Zaten süreci biliyorsnz 250 bin hava da gitti.

Evet estrofem kullanıyordum ama hatırlayamadım ne kadar kullandığımı. Maksimum 6.5 mm oldu

İnşallah Allah nasip eder Doktorunuzu merkezinizi iyi araştırın

Evet estrofem kullanıyordum ama hatırlayamadım ne kadar kullandığımı. Maksimum 6.5 mm oldu
Ben günde 6 kullanıyordum transferde de 6 kullandım keseyi görnce 4e düştük sonra 3 şimdi 2 haftaya bırakıyorum sanırım yanlış bilmiyorsam transferden bikaç gün önce 12mm olmuştu. İnşaAllah bir sonraki denemenizde hiçbir problem ile karşılaşmazsınız Allahım cümlemizin yardımcısı olsun

Her şey o kadar zor ki. Sizin için çok sevindim ama artık bu yazıları okumak bile insana umut vermiyor bir noktadan sonra. Başarısızlıklar sebepsiz yere hak edilmeyen yere yaşanan hayal kırıklıkları. İnsan o kadar yoruluyor ki. Bazen avm de dolaşırken bir bebekle göz göze geliyor insan ve oturup hüngür hüngür ağlamak istiyor. Bazen o bebek mağazalarına girmek istiyor insan ama kendine daha fazla acı vermemek için girmiyor. Bu ay tam 4 tane gebelik haberi aldım akrabalarımdan ve küçük gördüğüm için söylemiyorum ama hiçbiri bizim gibi birbirine aşık değil bizim kadar birbirine bağlı bir aile değil. Bunca sene de onca acı yaşadım ben hep insanlardan güzel dualar aldım. Ama neden? Neden? İnsanın ilahi karmaya da inancı kalmıyor. İç dökme gibi oldu özür dilerim ama ağlayarak okudum. Siz kavuşmuşsunuz Allah nazarlardan sakınsın. Sağlıklı ve huzurlu bir şekilde büyüsün yavrum.

Doktordan gelip bunları okumam rabbimin üzülme demesi eminim o isterse her şey olur o istedi oldu seninki inşallah bende oldu diye yazarım buraya

Merhaba çikolata kistiniz mi var sizin de

Aynı sıkıntıları yaşamışız bende Şişli memorialde bebeklerime kavuştum tebrik ediyorum sağlıkla büyütün yavrunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…