- 10 Nisan 2015
- 7
- 2
- 36
- Konu Sahibi sehertnrsvn
merhabalar; 14 gün önce estetik ameliyatı oldum,kemerli bir buruna sahiptim ve nefes almakta ufak tefek sıkıntılar yaşıyodum.işin aslı korktugum için yıllardır erteliyodum, taki arkadaşım bana Gürcan hocayı ‘’şiddetle’’ tavsiye edene kadar.Kendisiyle tanıştıktan sonra yavaşca yok olan korkularım ve sonrasında Gürcan hocanında dedigi gibi kesinlikle ağrısız sızısız bir ameliyat ve mükemmel bir sonuç. Sizde benim gibi ’’Burun ameliyatı olupta insanın burnunda hiç mi ağrı olmaz?’’ demeyin. Estetik yaptırıp sıkıntılı ameliyat geçiren çok insan vardı çevremde fakat doktorumunda söylediği gibi hiç ama hiç ağrım olmadı,korkuyla alınmasını beklediğim tamponlar çıkartılırken neredeyse hissetmedim bile diyebilirim.Şuan burnumdan çok ama çok memnunum ve fazlasıyla mutluyum. Eğer ki burun estetiği olmak istiyosanız, ki en önemlisi güven duyacağınız bi doktor istiyosanız arkadaşımında bana tavsiye ettiği gibi artık bende sizlere ‘’şiddetle’’ Gürcan hocayla tanışmanızı önerebilirim,Ankarada böyle bi doktor varken bence ertelemeyin ve fazla geç kalmayın derim
Son düzenleme: