- 11 Haziran 2010
- 9
- 0
Arkadaşlar Kadınlar Kulübünde 5 yılım dolmuş, bu siteye ilk üye olduğumda doğal meme büyütme yöntemleri arayan bir çaylak idim. Yıllarca meme büyütme ameliyatı olma cesaretini gösteren arkadaşların süreçlerini takip ettim (sessizce ) . İsminden çok bahsedilen bir kaç hekimle görüştüm,yazıştım ama sonunda kendi istediğim cerraha ameliyat oldum. Konuyu açma sebebim de tam olarak bu. Sevgili Tonguç Hocamızdan pek bahsedilmemiş. Halbuki Kocaeli'de estetik cerrah denince ilk akla gelen isim kendileri.
Ben 18 Haziran 2015'te meme büyütme ameliyatı oldum. Kişiye özel ameliyat planlaması gereği birden fazla işlem uyguladı ameliyatımda. (Liposuctionla yağ alıp memeye enjekte+ PRP ve göğüs kaslarına botoks gibi)
Ve sonuç ; boşuna beklemekle geçen yıllarıma yanıyorum sadece. "Ah bu ameliyatı 27imde değil de 17imde olmak varmış" diyorum doktoruma şimdi.
Kendisi yahut meme ameliyatı hakkında bilgi almak isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim
Ben 18 Haziran 2015'te meme büyütme ameliyatı oldum. Kişiye özel ameliyat planlaması gereği birden fazla işlem uyguladı ameliyatımda. (Liposuctionla yağ alıp memeye enjekte+ PRP ve göğüs kaslarına botoks gibi)
Ve sonuç ; boşuna beklemekle geçen yıllarıma yanıyorum sadece. "Ah bu ameliyatı 27imde değil de 17imde olmak varmış" diyorum doktoruma şimdi.
Kendisi yahut meme ameliyatı hakkında bilgi almak isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim