Doç.Dr.M.Tonguç İşken / Kocaeli Üniversitesi

s1453

..............................................
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
9
0
Arkadaşlar Kadınlar Kulübünde 5 yılım dolmuş, bu siteye ilk üye olduğumda doğal meme büyütme yöntemleri arayan bir çaylak idim. Yıllarca meme büyütme ameliyatı olma cesaretini gösteren arkadaşların süreçlerini takip ettim (sessizce :KK54: ) . İsminden çok bahsedilen bir kaç hekimle görüştüm,yazıştım ama sonunda kendi istediğim cerraha ameliyat oldum. Konuyu açma sebebim de tam olarak bu. Sevgili Tonguç Hocamızdan pek bahsedilmemiş. Halbuki Kocaeli'de estetik cerrah denince ilk akla gelen isim kendileri.

Ben 18 Haziran 2015'te meme büyütme ameliyatı oldum. Kişiye özel ameliyat planlaması gereği birden fazla işlem uyguladı ameliyatımda. (Liposuctionla yağ alıp memeye enjekte+ PRP ve göğüs kaslarına botoks gibi)
Ve sonuç ; boşuna beklemekle geçen yıllarıma yanıyorum sadece. "Ah bu ameliyatı 27imde değil de 17imde olmak varmış" diyorum doktoruma şimdi.

Kendisi yahut meme ameliyatı hakkında bilgi almak isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim :KK66:

Arkadaşlar Kadınlar Kulübünde 5 yılım dolmuş, bu siteye ilk üye olduğumda doğal meme büyütme yöntemleri arayan bir çaylak idim. Yıllarca meme büyütme ameliyatı olma cesaretini gösteren arkadaşların süreçlerini takip ettim (sessizce :KK54: ) . İsminden çok bahsedilen bir kaç hekimle görüştüm,yazıştım ama sonunda kendi istediğim cerraha ameliyat oldum. Konuyu açma sebebim de tam olarak bu. Sevgili Tonguç Hocamızdan pek bahsedilmemiş. Halbuki Kocaeli'de estetik cerrah denince ilk akla gelen isim kendileri.

Ben 18 Haziran 2015'te meme büyütme ameliyatı oldum. Kişiye özel ameliyat planlaması gereği birden fazla işlem uyguladı ameliyatımda. (Liposuctionla yağ alıp memeye enjekte+ PRP ve göğüs kaslarına botoks gibi)
Ve sonuç ; boşuna beklemekle geçen yıllarıma yanıyorum sadece. "Ah bu ameliyatı 27imde değil de 17imde olmak varmış" diyorum doktoruma şimdi.

Kendisi yahut meme ameliyatı hakkında bilgi almak isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim :KK66:
Tamda bu konuyla araştırma yaparken bu yazıyı gördüm.kocaelinde meme estetiği yaptırmak istiyorum ve tonguç beyi burada duydum. Lutfen ameliyat sonrası ve dezavantajları hakkında bilgi verin :KK43:( benim göğüslerim erkek göğsü denecek kadar az ama farklı bi madde takviye edildiği için çok korkuyorum. Ameliyat sonrası çok ağrı oluyor mu:KK43:((

Tonguç Beye bir arkadaşım meme kanserine bağlı göğsü alındıktam sonra protezi taktırdı. İyileşmesi çok sıkıntılı olmuştu kanser olduğu için herhalde. Ben de meme küçültme düşünüyorum ama Tonguç Bey o arkadaşımdan dolayı uzak geliyor bana . Hekes deneyimini paylaşsa keşke :KK43: ben cesaretimi topladım haftaya randevu alacağım hem devletten hem özelden. Bakalım neler olacak????

Merhaba :) randevu almayı düşünüyordum bu hafta :) ben de sizden farklı değilim 4-5 yıldır cesaret edemiyorum. Göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Bana biraz bahsedebilir misin :) ağrı sızı oldu mu ? Görünüş istediğin gibi mi ? Ücreti nasıl fiyat uçuk mu :)) ay heyecanlandım :))))

Bu şey psikolojimi çok bozuyo artik ama ameliyat ömür boyu sürecek bisey o çok korkutuyo :KK43: bi problem olsa tekrar bıçak altına yatmak gerekiyo. Yaptıranlar deneyimlerini yazsın lutfeeeen :KK43:

Ben burun estetiği, dolgu ve botoks yaptırdım kendisine. Hiç bir işlemde sıkıntı yaşamadım şuan 3. ayımdayım, aksine daha sağlıklı ve daha doğal bir güzelliğe ulaştığımı düşünüyorum, bir görüş istersen kendisiyle içinin rahatlayacağına eminim :)

Burun estetiği oldum ama sonuç çok kötü o kadar çekilen eziyet , para boşuna kime güvenelim artık bilmiyorum. Tonguç beyin revizyon ücretini bilen var mı? İlkinde yapamadığını 2. De mi yapıcak gerçi anca konuşmayı biliyo

Tonguç Beye bir arkadaşım meme kanserine bağlı göğsü alındıktam sonra protezi taktırdı. İyileşmesi çok sıkıntılı olmuştu kanser olduğu için herhalde. Ben de meme küçültme düşünüyorum ama Tonguç Bey o arkadaşımdan dolayı uzak geliyor bana . Hekes deneyimini paylaşsa keşke :KK43: ben cesaretimi topladım haftaya randevu alacağım hem devletten hem özelden. Bakalım neler olacak????
Merhaba ameliyat oldunuzmu acaba

X