Sivilceli Ciltler Dodex iğne ve sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ecrinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
73
6
88
36
5 ay önce b12 eksikliği nedeniyle 7 tane dodex iğne vurdurdum. Bıraktıktan sonra bir iki gün çok kaşındım sonra sırtımda kızarılık, yüzümde ve göğsümde sivilceler oldu. Kızarıklık geçti ama yüzümdeki sivilceler ve izleri bir türlü tamamen geçmiyor. 2 kez doktora gittim krem ve azitro antibiyotik verdi. Antibiyotik çıkmasına engel oluyor ama bırakınca bir hafta sonra yine iki üç tane çıkıyor. Özetle yüzümdeki kızarıklıklar izler hiç geçmicek mi? Benim gibi olan arkadaşlar var mı lütfen cevaplarınızı bekliyorum..

Bende b12 kullandım yüzüm alerji gibi oldu kızardı yüzüm sivilce oldu şimdi antibiyotik kullanıyorum ayrıca d3 de eksik bende

Hangi antibiyotiği ne kadar zamandır kullanıuorsunuz? Bana bir aydan fazla içme dedi doktor ama ben sivilce oldukça alıyorum

Hangi antibiyotiği ne kadar zamandır kullanıuorsunuz? Bana bir aydan fazla içme dedi doktor ama ben sivilce oldukça alıyorum
tetradox kullanıyorum bir haftadır söndürdü gibi ama kızarıklıklar duruyor ara sıra kaşıntı da oluyor

Geçmiş olsun inş tamamen geçer. Benim yüzüm lekesizdi şimdi raahatsız oluyorum azaldı ama tamamen bitmedi ben de kaşıntı da yok

Geçmiş olsun inş tamamen geçer. Benim yüzüm lekesizdi şimdi raahatsız oluyorum azaldı ama tamamen bitmedi ben de kaşıntı da yok
teşekkür ederim bende iki hafta önce başladı tüm yüzümü alnım hariç ilkdefa böyle oldu yüzüm bir anda kötü inşallah geçer teşekkür ederim

Back
X