Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal sac rengine dönüş 🥳🥳🥳

Devabyyb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
57
25
33
Kizlar merhabaa,güzelim kumral saçlarıma ombre yaptirmamla başladı hersey ben biraz ışıltı isterken kuafor beni sagolsun sarışın yaptı rengide geçtim saclarim hep koptu! Dayanamadim gittim sacimi boyattm karamel gibi bir renge boyadi kuafor sonra gidip kut kestirdim hemen saclarimi, 6 ayda o karamela renk akti sanki daha açık bir renk oldu diplerimde 3-4 parmak kadar uzadi, kuaföre gidip dogal sac rengime donmek istedigimi söyledim boyali olan yerleri siyaha yakin bir renge boyadi diplerime ise dokunmadı,bu boya akacak kendi rengine yakin bir renk olacak dedi, simdi boya akmaya basladi ama dore kizilimsi yansimalar var sacta ne yapmam gerekir 😔😔 benim gibi dogal rengine donmek isteyenler nasil döndüler acaba :KK43:( ve o doreliklerden nasil kurtulabilirim 😅
 
Merhaba
Canım bence artık işlem yaptırma akmasını bekle.
Benim saçımda da ara renklerde patlamalar vardı mor şampuan diye bir şampuan var o saç rengini dengeliyor
Mor şampuan diye internetten de araştırabilirsin. Denemeni tavsiye ederim

Bilgiler aşağıdaki gibi:

banner-prod.ashx

ELSEVE MOR ŞAMPUAN ETKİSİ
ÖNCESONRA
image-1-before.ashx
image-1-after.ashx


https://www.lorealparis.com.tr/urun...lseve-turunculasma-karsiti-mor-sampuan-200ml/
Mor Şampuan Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
  • 1) Mor şampuan ne işe yarar?

    Sarı, gri ve rengi açılan kumral renkte saçlarda zamanla istenmeyen turuncu yansımalar olabilir. Mor Şampuan mor renklendiriciler ve UV filtresi içeren formülü ile karşıt tonları nötralize eder. Bu sayede istenmeyen turunculaşmaları ve sarı renkteki yansımaları yok eder.

  • 2) Mor şampuan nasıl kullanılır?

    Mor şampuanı haftada 1 kere şampuanlama rutininize ekleyin. Islak saça 1-3 dakika masaj yaparak uygulayın ve iyice durulayın. Rengi açılan kumral saçlarda etkiyi görebilmek için 5 dakikaya kadar bekletin.

  • 3) Mor şampuan kimin için uygundur?

    Sarı, gri, beyaz veya rengi açılan kumral renkteki tüm saçlarda istenmeyen sarı, turuncu yansımaları önlemek için kullanılabilir.
 
Tesekkur ederim canim elseve mor sampuan aldim ama henüz gelmedi 😅umarım ise yarar saclarim kızıla dogru verilecek yoksa 🤣
 
X