• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal siklus

Bloommmm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
462
134
23
28
Merhabalar ilk transferim ilaçlıydı. Bu sefer doğal sikul tercih etti doktor. Nasıl ilerliyor acaba ne zaman transfer olunuyor?

Ben de 19 kasımda doğal siklus transfer oldum canım adetin 25. günü oldum. Tamamen yumurtalarının olgunlaşma ve çatlama süresine göre değişiyor net bir şey söyleyemeyiz o yüzden..

Ben de 19 kasımda doğal siklus transfer oldum canım adetin 25. günü oldum. Tamamen yumurtalarının olgunlaşma ve çatlama süresine göre değişiyor net bir şey söyleyemeyiz o yüzden..
Teşekkür ederim ilki ilaçlıydı daha yeni başladı tedavim benimde o zaman baya zaman alır normalde 16 ve 19 günleri arası yumurtlarım ona göre olacak o zaman

Teşekkür ederim ilki ilaçlıydı daha yeni başladı tedavim benimde o zaman baya zaman alır normalde 16 ve 19 günleri arası yumurtlarım ona göre olacak o zaman
Ben de yumurtlamamı daha erken sanıyordum 🙈 ama ultrason ve kanlar öyle demedi 😅 Hayırlı zamanda olur inşallah 🙏🏻

Olabilir ya çünkü şimd hemen olsun diye beklerken stres yapıyor insan 😂 siz yeni mi transfer oldunuz
Ben 19 unda transfer oldum yeni sayılır şimdi de transfer sonucu sabırsızlığı başladı 😂 sabırsızlık bitmiyor anlayacağın sonu güzel olsun da her şeye değecek ama 🥹

Ben 19 unda transfer oldum yeni sayılır şimdi de transfer sonucu sabırsızlığı başladı 😂 sabırsızlık bitmiyor anlayacağın sonu güzel olsun da her şeye değecek ama 🥹
Ayyy inşallah pozitif alır ve sağ Salim kucağınıza alırsınız 💕

Kaç günde bir kontrole gittiniz acaba benim femera ile buyutulup ovitrelle ile catlatip öyle transfer yapilacak

Kaç günde bir kontrole gittiniz acaba benim femera ile buyutulup ovitrelle ile catlatip öyle transfer yapilacak
Ben reglimin 2. Günü tek gittim bana ilaç vermedi sadece aspirin ve vitamin verildi. Kendi büyüsün dedi doktorum. 2. Kontrol için bir hafta sonra dedi

Back
X