Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ilki ilaçlıydı daha yeni başladı tedavim benimde o zaman baya zaman alır normalde 16 ve 19 günleri arası yumurtlarım ona göre olacak o zamanBen de 19 kasımda doğal siklus transfer oldum canım adetin 25. günü oldum. Tamamen yumurtalarının olgunlaşma ve çatlama süresine göre değişiyor net bir şey söyleyemeyiz o yüzden..
Ben de yumurtlamamı daha erken sanıyordumTeşekkür ederim ilki ilaçlıydı daha yeni başladı tedavim benimde o zaman baya zaman alır normalde 16 ve 19 günleri arası yumurtlarım ona göre olacak o zaman
Olabilir ya çünkü şimd hemen olsun diye beklerken stres yapıyor insanBen de yumurtlamamı daha erken sanıyordumama ultrason ve kanlar öyle demedi
Hayırlı zamanda olur inşallah
![]()
Ben 19 unda transfer oldum yeni sayılır şimdi de transfer sonucu sabırsızlığı başladıOlabilir ya çünkü şimd hemen olsun diye beklerken stres yapıyor insansiz yeni mi transfer oldunuz
Ayyy inşallah pozitif alır ve sağ Salim kucağınıza alırsınızBen 19 unda transfer oldum yeni sayılır şimdi de transfer sonucu sabırsızlığı başladısabırsızlık bitmiyor anlayacağın sonu güzel olsun da her şeye değecek ama
![]()
Aminnn çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımızı doldururuzAyyy inşallah pozitif alır ve sağ Salim kucağınıza alırsınız![]()
Teşekkür ederim. Sonucunuz belli mi acaba ?Merhaba canım ben adetin 17.günü transfer günüm dogal siklus benimde
Yeni transfer oldumTeşekkür ederim. Sonucunuz belli mi acaba ?
Ay hadi inşallah pozitif sonuç alır ve sağ salim kucağınıza alırsınızYeni transfer oldum![]()
Amin inşallah hepimizAy hadi inşallah pozitif sonuç alır ve sağ salim kucağınıza alırsınız![]()
Ben reglimin 2. Günü tek gittim bana ilaç vermedi sadece aspirin ve vitamin verildi. Kendi büyüsün dedi doktorum. 2. Kontrol için bir hafta sonra dediKaç günde bir kontrole gittiniz acaba benim femera ile buyutulup ovitrelle ile catlatip öyle transfer yapilacak
Teşekkür ederim. Siz sonuç aldınız mı?Tam 20.gunumde transfer olmuştum ben. Dogal siklustu
EvetTeşekkür ederim. Siz sonuç aldınız mı?
Ayyy darısı bizlere inşallah
Bugün 9. Gün büyümeye başlayan folikül göremedi doktor 12. Gün bir daha bakalım dedi sizde ilk yumurta ne zaman göründü