Mrb arkadaşlar bu konuyu açarken doğal yolla hamile kalma ümidimi 3 yıl bekleyerek kaybetmiş artık tüp bebek vs yöntemlerinden faydalanmam gerektiğini düşünmüştüm neyazıkki ben bu yöntemlerden faydalanamicam eşim zaten ilk yıl çocuk istemiyordu zaten bu 3 yıl içindede hep kavga dövüş ağlaya ağlaya gittim dr lara bugünde yine drla görüşmeye gidiyorduk yolda saçmalamaya başladı allah vermiyor sen niye zorluyorsun başımıza bela doğuraksın allaha karşı çıkmakmış benim bu yaptığım(tüp bebek yapmak yani)tv de hasta çocukları görmüyormuymuşum çok sinirim bozuldu dön geri dr a gitmek istemiyorum dedim daha hiç birşey yapmadan negatifliği çağırıyorsun tabiki her kadın gibi bende hayırlı ve sağlıklı olsun isterim dedim oda döndü

( halen daha ağlıyorum yaşım küçük olsa 20-25 olsa beklerim ok. Ama 31 yaşıma girdim bu yıl evlendiğimde 27 idim bekliyorum zaten yıllardır daha nekadar bekleyeyim bu kadar tüp bebekle aşılamayla hamile kalan kadın var kim istemez doğal yolla kamile kalmak napayım allah vermedi zorlamı bizimde imtihanımız bu

(gerçekten şuan çok kötüyüm herşeyi burakıp gelip 2 ay kadar türkiyede kalayım diyorum sonrada ne yaparım bilmiyorum zaten tüp bebek vs bu tedavileri rafa kaldırdım ben napalım buda benim kaderim bukadar zor bir erkekle evli olmak eger ondan hiç bir isteğim yoksa benden iyisi yok en ufak bi istediğimde böyle oluyoruz zaten benim bi sorunum yok diyorum ama o kadar büyük stres altındayimki gözümdeki yaş kurumuyor defalarca sinir krizi geçirdim evlenmeden önce filmlerde görürdüm sinir krizini öyle şeymi olur film işte diyordum ama ben ayda bir defa mutlaka yaşadım. Bugün eve döndük yine beni seviyor sarılıyor senin kılına zarar gelse ben yaşayamam diyor ama hepsi bu ilişkimizde onun bu büyük sevgisi üzerine kurulmuştu halen dahada onun üzerine sürüyor

ay ne çok yazmışım ağlaya ağlaya gerçekten kalbimin bir tarafı anne olabilmek için deli olurken bir taraftanda böyle bi kocadan çocuk doğurupta ne yapacaksın diyor allah korusun demekki çocukta en ufak bişe olsa sen çok istedin ondan oldu diyip destek olmayacak allahım bana sabır ver ne olur ne yapacağımı gerçekten ama gerçekten bilmiyorum

((