doğmamış bebege beddua

suratsiz88

annesinin kuzulari
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
535
329
36
Cok uzuluyorum kizlar 39 haftalik hamileyim rabbimin izni ile haftaya dogumum olcak.gelinimiz bir ay once memleketine gitti tatile burdan gayet guzel mutlu gitti aradan bir iki hafta gecmeden elli tane yalan iftira ile kardesimin beynini yemege basladi anneme bana babama herkeze iftira atti yalanlari diz boyu en son bardagi tasiran kardesime demis o dogmamis cocukdan cekin herseyi ondan bulun falan dunyam yikildi bir insan nasil bole birseyi diline getirebilir ki nasil bir kalp var ben dusmanima bile bunu diyemem dunde kardesime yalvarmis ben hataliyim sucluyum herseyi abarttim cok pismanim ben bunu asla unutamam cocuguma artik yaklasmasina bile tahamul edemem cok kafam karisik cok uzgunum :KK43:

Cok uzuluyorum kizlar 39 haftalik hamileyim rabbimin izni ile haftaya dogumum olcak.gelinimiz bir ay once memleketine gitti tatile burdan gayet guzel mutlu gitti aradan bir iki hafta gecmeden elli tane yalan iftira ile kardesimin beynini yemege basladi anneme bana babama herkeze iftira atti yalanlari diz boyu en son bardagi tasiran kardesime demis o dogmamis cocukdan cekin herseyi ondan bulun falan dunyam yikildi bir insan nasil bole birseyi diline getirebilir ki nasil bir kalp var ben dusmanima bile bunu diyemem dunde kardesime yalvarmis ben hataliyim sucluyum herseyi abarttim cok pismanim ben bunu asla unutamam cocuguma artik yaklasmasina bile tahamul edemem cok kafam karisik cok uzgunum :KK43:
pislik kadın manyak doğmamış masumun günahı ne o beddua döner dolaşır onu bulur merak etme

Kendi açınızdan vicdanınız rahatsa, beddua mekanizmasının öyle otomatik işleyeceğini sanmıyorum. Dolayısıyla çok da bi kafaya takmanın alemi yok.
Onun yerine önceden attığını söylediğiniziftiralar falan can sıkıcı bence.
Cok sukir rabbime vicdanim cok rahat ondan uzuldum zaten bisey yapmis olsam damarina basdimda bole dedi der gecerim

Nasıl bir nefretmiş bu yahu. Doğmamış bebeğe kadar uzanmış dili. Hiç muhattap bile olma,mesafeli ol.

Insan kendine söyleneni unutur ama evladına söyleneni asla.

derdi neymiş peki sizinle?
sen kendini biliyorsan
gerisi boş.. hamıle halinle sıkıntı yapma :KK66: neden buna gerek duydu sence?
Derdi annem bisey alinca o aldi nie bana alinmadi benim evime gelince bunun evinde bundan var neden bende yok neden herseyden banada alinmiyor surekli bir rekabet pesindeydi hep demek icden ice hasetlik varmis kardesim diyordu bak sana annem babam sifirdan ev dizdiler herseyi kendi gonlune gore yapdirdin tuvaleti banyo fayansina kadar hersey istedigin oldu daha nie gozun doymuyor yine demis bana ne yapdilar dige

Derdi annem bisey alinca o aldi nie bana alinmadi benim evime gelince bunun evinde bundan var neden bende yok neden herseyden banada alinmiyor surekli bir rekabet pesindeydi hep demek icden ice hasetlik varmis kardesim diyordu bak sana annem babam sifirdan ev dizdiler herseyi kendi gonlune gore yapdirdin tuvaleti banyo fayansina kadar hersey istedigin oldu daha nie gozun doymuyor yine demis bana ne yapdilar dige
en tehlikeli insan modeli
parasını kim verıyor eşi mi, annen mi?

derdi kıskançlık hasetlik yani inan anlıyorum benzer bir sorun benim başımda da var

bu gelinler neden evlenince kaynanaları kayınpederleri diğer çocuklarını silsin hep bana hep bana yapsın ister ki

belli ki uymaca akıllıyı memleketinde biri doldurmuş
üzmeyin kendinizi, siz stres hormonu salgıladıkça bebeğiniz etkileniyor, inanın doğumbile zorlaşabilir hatta erken olabilir
atın kafanızdan lütfen
şu mübarek gecede Allah'ım herkesi gönlüne göre iflah etsin, siz gönlünüzü ferah tutun, bunu en çok da bebeğiniz için yapın...

en tehlikeli insan modeli
parasını kim verıyor eşi mi, annen mi?
Yok anlamaz biseyden hep kiyaslama hep yeni kiyafet alsam hmmm yenimi aldin nerden aldin falan dige cekisdirir di ay bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine diliyorim rabbim diline kalbine iman verir ins

insanlar bir laf konuşurken binkere düşünmesi lazım hele ki böyle hassas bir konuda...şimdi allah göstermesin bebeğinize olumsuz birşey olsa sizin elinizden gelininizi kim alabilir deyim yerindeyse...siz rahat olun öyle yalan yere yemin yalan yere beddua tutmaz allah herşeyi görür canım bebeğinize kavuşmanıza az kalmış allah sağlık sıhhat ve mutlulukla evladınıza kavuşmayı nasip etsin rahat olun bebeğinizi de üzmeyin :)

derdi kıskançlık hasetlik yani inan anlıyorum benzer bir sorun benim başımda da var

bu gelinler neden evlenince kaynanaları kayınpederleri diğer çocuklarını silsin hep bana hep bana yapsın ister ki
Aynen birde annemlerin yaninda bir ben varim ole bes on kardesde yok bir onlar bir ben

X