Doğmamış bebeğime küfür eden eşim...

Sene2011

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
105
284
33
Kızlar 25 haftalık hamileyim. Az önce eşimle Sudan bir sebepten tartıştık. Ben zaten hamile olduğum için çok duygusalım, küçücük tartışma kavgaya dönüştü ikimiz de çok gerildik. Ben ağlayarak niye beni bu kadar üzüyorsun, yazık değil mi bebeğim var dedim. O da S.....m senin bebeğini dedi. Sanki bu Bebek sadece Benimmiş gibi ben tek başıma yapmışım gibi. Saatlerdir aklımdan cıkmıyor, cok ağrıma gitti o cümle. Siz olsanız nasıl davranırdınız
 
Çok terbiyesiz ve saygısız eşin ...Merak ettim her tartışmada ya da kavgada beni üzme bebeğim var der misin bunu kullandığını mı düşündü acaba.Tabi düşünse bile bu söylediği küfür hic hos degil ..iğrenç .
 
İğrenç herif. Edepsiz. Resmen sapık. Çocuk doğduktan sonra tek bırakmayın derim belli ki düşünceleri sapıkça, böyle birinden her şey beklenir. Allah ıslah etsin. Pes.
 
özür diledi mi peki? hoş dilese ne olcak çok ağır bir kelime bence ben olsam hiç unutmazdım. çocuğunu ne zaman sevse aklıma gelirdi o cümle.
 
o adamı evden kovar bıdaha suratına bakmam köpek gibi pişman olana kadr
Allah yardımcın olsun ne diyim
 
Kesinlikle agir olmus canim uzme ama kendini. Esinin genel huyunu ve yapisini bilmiyoruz ancak sen her tartismada bebegi katiyorsan adam da anlik patlamayla onu demis olabilir ama tabiki de hic bir sekilde hakli cikarmaz o küfürü. :110: hatasini anlasin ondan sonra konuş. Hamilesin sonucta ya ne gerek var böyle seylere.
 
Acaba bi tek bebeğinize mi küfür etti yoksa genel bi durum mu bu ?kızıp sinirlenince küfür eden bi kocanız varsa Allah yardımcınız olsun.Benim de eski erkek arkadaşım sinirlenince küfürler hakaretler ederdi.4ay sabrettim düzelir değişir diye çok uğraştım ama daha beter oldu daha çok ileri gitti.sonuç olarak yine bi küfürlü kavgada terk ettim ayrıldım.evli de olsam boşanırdım.küfür kaldırılacak bi durum değil!
 
bu kadar tepki göstermeye gerek yok. O ettiği küfür tarzını gösteriyor. Tabi ki senin bebeğinle fantazi kuracak kadar düşünmedi bir anda. Bebeğim var deyince oda kapat bahane etme onu demek istemiştir.
 
Tek kelimeyle iğrenç.

En anlamsız ve karşıdakinin IQ seviyesini gösteren küfür olduğunu düşündüğüm şeyi söylemiş. Sanki hadi yap desen töğbe esrafurullah ya. Ben olsam ne olursa olsun bu lafın altında kalmam... Öyle yenilip yutulacak bir laf değil çünkü.
 
X