doğmamış bebeğinize mektup yazın

GEL BE CENNET KOKULUM.gel minik böcüğüm,yer mantarım,inci tanem,minik kurbagam...seni hasretle bekliyoruz.senin geleceğini zannederek tüm ihtiyaçlarını aldık sonra öğrendik ki nazlıymışsın geç gelecekmişsin.baban ve ben özellikle ben tutamadım eşyalarını evimde dağıttım.sen yeterki gel. ben sana en iyilerini alıcam bebeğim.5 yıldır gözyaşlarım dinmedi.babanda çok üzgün ama onun inancı benden fazla ;gelicek diyor başka bişey demiyor.canım yanıyor,kalbim ağrıyor,içim kanıyor bebeğim.ya gelmezsen bebişim.bize ANNE-BABA diyen bir minik ağız olmazsa şu üçgünlük dünyada.gel bebeğim dev aşkımızin simgesi ol.bana çok yakışırmış öyle diyor ananen.kardeşlerimin çocuklarını sevmek artık daha acı veriyor bebeğim.nazlı bebeğim gel hasretle yolunu bekleyen annen ve baban.....................artık ağlatma anneni.................

özlemek güzeldir özlenen gelecekse eğer.
çok güzel olmuş cnm.
ben 1998 de evlendim 2008 yılındada anne olucam tüp bebekle. ne mektuplar yazdım böyle. ama dualarım kabul oldu ve 5 aylık hamileyim. AlLah inşallah sizlerinde gönlüne göre verir.

ben her mektup yazmaya başladıgımda hatta hergün günlük yazarken gözyaşlarım beni mahvediyo.buraya bişeyler yazayım belki beni buradan duyar

canım bitanem nazlım 6 yıldır seni okadar çok istiyorum seni daha sen buralarda yokken bile çok seviyorum.sen bi gelsen evimiz ailemiz bayram sevincine dönecek.sen bi gel şu herkesten sakındıgım evin temizligimi umrumda degil sen gel yerlere çişini yap en sevdigim uykumu olsun sen gel ben 7-24 uykusuz gezerim baban seni dört gözle bekliyo ister oglum ister kızım ol ama sen sag saglim bi gel sensiz hayat çok kötüüü senin o kokunu hissedeyim bagrıma basayım bu benim bu babanla benim ikimizin parçası diyeyim biliyorum çok nazlısın bukadar gelmek için biz sana yalvarıyoruz ama sen bize naz yapıyosun sen istedigin zaman gelmek istiyosun :) bizde senin gelmeni bekleyecegiz.lütfen artık gel baban annen teyzen annanen deden amcan ne bilim herkes seni istiyo aglamanı duymak kokunu hissetmek gülmelerini kahkahalarını anne baba demeni nebilim yaaa bebegim ne olr gelll beni hayata küstürmeden gelll ben seni bu evde senin için ayırdıgımız bu odada bekliyorum sende artık anneni babanı merak edip ne olur gelll bitanemmmmmmmm

bu benim 18.10.2001 tar,hinde yazdığım mektuptu
ben yazdım bu mektubu..ve çeşitli adlarla üye olduğum bazı internet sitelerimde yayınladım
o zamanlar güneydoğudaydım eşimin ailesiyle yaşıyordum ve çocuğumuzun olmama sebebinin eşim olduğunu söylemiyorduk insanlara
kabullenememiştik de durumu hem oralarda ayıptır eksiklik görürler..o yüzden adımı vermiyordum üye olduğum bebek sitelerine

slm nurdanesi cok guzel yazmissin anlatmissin bizimde söylemek isdediklerimizi.2001 de yazdim diyorsun hala bekliyormusun,anne oldun insallah insallah

ah ah yok be arkadaşım anne olamadım.2001 de deselerdi sen 2008 olacak halen anne olamayacaksın nasıl beklerim ben o kadarrr derdim ama şimdi bana deseler ki hiç olamayacaksın anne ona bile şaşırmam..seneler öyle hızla geçiyor ki bu kısa hayatta bebeğimi bekleyecek pek de vaktim kalmadı

haklisin canim bana da deselerd,i siz kafayi mi yediniz dayanamam derdim ,ama simdi hersey bizim icin nelere gögüs gerdik bizmiydik o kadar seyi atlatan ben benmiyim 5 tüp bebek deneyimde o iyneleri kendi kendine vuran veeeeeeeeee tutmadi cevapini kabul eden simdi bidaha tenemeye ne halim var nede cesaretim rabbim hakimizda hayirlisini versin

canım arkadaşım,
evet bende ilk önce üç aşılama denemiştim. soranlara herseferinde tutmadı demek hele hele buhu kabullenmek hakikatten zor bişey. bi ara kendimi suçlar olmuştum artık. pisikolojim altüst olmuştu kafayı sıyırmıştım. ben üzüntümü içimde yaşayan dışarı belli etmeyen biriyim. işyerinde mesai arkadaşım beni görmesindiye bilgisayarın arkasına saklanıp saklanıp ağlamalım gelir aklıma bazen.hiç unutamam. bi keresinde artık iyice boşalmışım hırkıra hıçkıra ağladım ve rahatlamıştım. sonuda üç aşılama bitti ve tüp bebeğe geçtik.ŞÜKÜR YARADAN RABBİME İLK DENEME TUTTU. ümidimi kaybettiğim bi andı tahlil raporunu elime alıpta o 83,21 kan değerini görünce anlatamam yaaaa...önüme gelen hemşireye dr. bu tuttumu diye sormaya başlamışım. yani dört köşeliktim o an.
ve nedendir biliyormusunz içimden hiç ağlamak gelmedi. ben hep ilk hamile kaldığımı duyunca ağlarım diye düşünüyodum. ama tersine kahkaha attım.
BİZ BAŞARMIŞTIK. şuan 6ay 8 günlük hamileyim
ve inanıyorumki bu sitede anne olmak isteyen, anne olan, ve hala senin gibi ümidini yitiren bir sürü insan var. kaybetmeyin içinizdeki umudu. bu başarısızlıklar dünyanın sonu değil elbette.
SİZLERİ SEVİYORUM..:CüvCüv:

gülcicek canim benim, rabbim hayirlisi ile yavrunu kucagina almani nasip etsin. o bekledigin günü, anneligini doya doya yasamani cani gönülden rabbimden diliyorum allahim uzun ömurlü yavrular nasip etsin. insallah bir nefesde kurtarsin.hayirlisini ile herkezede bana da nasip etsin ,kendine ve rabbimin sana verdigi emanete dikkat et. rabbim yardimcin olsn

arkadaşlar, dileklerim yerine geliyo tek tek. bu forumu açtığımda ümitsiz vaka idim bebeğimde yoktu. şimdi;
25 gün sonra Allah nasip ederse anneyim anne olucam. dileğim yerine geldi..

arkadaşlar, dileklerim yerine geliyo tek tek. bu forumu açtığımda ümitsiz vaka idim bebeğimde yoktu. şimdi;
25 gün sonra Allah nasip ederse anneyim anne olucam. dileğim yerine geldi..

canmm guzellikleri hep yasa insallah yavrunla... guzel anne rabbim bir nesefde kurtarsin öyle derlerler ya hamilelere..anne olacak kadinlara,,ne guzel kendine iyi bakbebegin dogdugunda yaz bilmek isderiz allahima emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…