doğru karar vermem gerek

recheel

fredoom=hallucinations
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
575
985
kızlar uzun bir süreden sonra merhaba
uzun zamandır siteye yazmıyordum ufak bi konuda fikrinizi almaya ihtiyacım var
3 yıl önce çok sevdiğim adamdan ayrıldım
bitmez demiştim ve gerçekten bitmedi
ona ait ne varsa silmeye atmaya kıyamadım
zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz ayrılınca başka şehire yerleştim
ara ara aklıma gelince hala içim sızlar
ondan sonra başkaları da oldu evet ama hiç bir zaman yeri dolmadı ve zaten uzun sürmedi bitti
ayrılık sebebimiz biraz benim kaprislerim ve ailelerdi
bugün oturup ona mektup yazdım
içeriği kısaca; yaşattıklarım için özür dilerim
yaşattığın herşey teşekkür ettim
kalbimde her zaman kalacağını gerçek aşk dediğinin bir kere yaşanacağını onu da onla yaşadığımı ve bittiğini söyledim
eski bir dost olarak hatırlanman dileği ile diyip bitirdim

sizce yollamalımıyım kızlar
niye mektup derseniz öyle eski aşklara benzerdi bizimki teknolojiyi severdik ama hep mektup yazardık
onun hatrına mektup yani..

nasıl ayrıldınız o çok önmli? sonrasında hangi taraf karşındakiini aradı o da çok önemli? sen daha evvel de aradıysan ve o hiç araamdıysa skaın gönderme çok yapışkan olduğunu düşünebilir. ama tamtersi ise gönder bence..

3koca yil gecmis
Mektubu gonderip de onun kafasini karistirma aklini bulandirma derim.

3 gün yada 3 ay önce olsa anlarım da
3 yıl geçmiş koskoca 3 yıl
bence göndermeyin
biraz çocukça bana göre
tamamen barışmak istediğinizi belirtir
istediğiniz buysa gönderin

Arkadaşım geldi aklıma ya 5 yıl önce ayrıldığı sevgilisi ile aynı buna benzer şekilde tekrar konuşmaya başladı ve gecen sonbahar evlendiler. Ona yazması için ben, annem, kuzenim başının etini yemiştik. :KK48:

severek ayrıldık.
bitmesi gerekiyordu bitti.
daha sonra hiç yüz yüze gelmedik ayrıldıktan 1 hafta sonra işimden istifa edip taşındım zaten
ilk zamanlarda1-2 kere ben aradım ama sonra zaruri şeyler olmadığı sürece aramadım zaruret te ordaki işimle alakalı ve ortak borçlarımızla alakalı
aslında ortak arkadaşlarımızdan aldığım bi duyum 5-6 ay sonra bana dönmek istediğiymiş fakat o dönem ailemin tanışmama vasıta olduğu biri ile görüşüyordum onu öğrenmiş vazgeçmiş bi daha da birbirimizden haber alamadık
yapışkanlık hissedeceği birşey varmı bilmiyorum aslında yalın ve sade bişeyler yazdım birde o öfke ile ona hakkımı helal etmiyorum demiştim hakkımı helal ettiğimi yazdım bu kadar

teknoloji ile o kadar iç içeyiz ki mektuplaşmak kadar güzel bir olguyu unutuyoruz aslında
evet var ve tavsiye ederim.

Gönderme bence ne gerek var ki...belki hayatında başka biri vardır...bir insanın daha canını yakmaya değer mi...Ama istersen önce araştır hala kimse yoksa gönder...Ama başka bir kadının canı yanmasın...lütfen...

Arkadaşım geldi aklıma ya 5 yıl önce ayrıldığı sevgilisi ile aynı buna benzer şekilde tekrar konuşmaya başladı ve gecen sonbahar evlendiler. Ona yazması için ben, annem, kuzenim başının etini yemiştik. :KK48:

yok evli falan değil çok fazla ortak arkadaşımız var
ve hayatında benden sonra onunda hiç ciddi ilişkisi olmamış
hatta çook uzun süredir de ilişkisi yok

Gönderme bence ne gerek var ki...belki hayatında başka biri vardır...bir insanın daha canını yakmaya değer mi...Ama istersen önce araştır hala kimse yoksa gönder...Ama başka bir kadının canı yanmasın...lütfen...

üstte size de cevap yazmış oldum sanırım :)

yok evli falan değil çok fazla ortak arkadaşımız var
ve hayatında benden sonra onunda hiç ciddi ilişkisi olmamış
hatta çook uzun süredir de ilişkisi yok

Bence yaz ne kaybedersin ki? Arama ama, yaz o çok farklı bir duygu inan, ne telefon ne mesaj ne mal yerini alamıyor.

Evet canım o Zaman göndermende bir sakınca yok bence...büyük bir aşk diyorsun bir şansı daha haketmeli...

gururumu son bir kez yok saymaya değer mi diye düşünüyorum
bir de cevap gelmezse çok daha üzüleceğimi

Bence yaz ne kaybedersin ki? Arama ama, yaz o çok farklı bir duygu inan, ne telefon ne mesaj ne mal yerini alamıyor.

bilirim..
bana da çok samimiyetsiz gelir atılan mailler sosyal payaşım sitesi üzerinde yazılanlar yada sms ler
biz ilişkimiz boyunca hep yazdık birbirimize bazen bi not kağıdına bazen bi deftere bazen bi kitaba
güzel şeyler bunlar

gururumu son bir kez yok saymaya değer mi diye düşünüyorum
bir de cevap gelmezse çok daha üzüleceğimi
Bence sürekli onu düşünüp harap olmandan iyidir...Cevap gelmezse tamamen bitti dersin buna inanırsın...belki de cevap gelir ve devam eder...

bilirim..
bana da çok samimiyetsiz gelir atılan mailler sosyal payaşım sitesi üzerinde yazılanlar yada sms ler
biz ilişkimiz boyunca hep yazdık birbirimize bazen bi not kağıdına bazen bi deftere bazen bi kitaba
güzel şeyler bunlar

Benim kuzenimin babası ile ciddi problemleri vardı. Konuşamıyordu, dinlemiyordu babası. Ona birgün mektup yaz dedim, yazmış ama vermeye cesaret edememiş. Mektubu buldum okurken ağladım resmen, sonra babasına verdim mektubu ondan gizli. O mektuptan sonra hayatları o kadar değişti ki anlatamam. Eniştem ben ne çok hata yapmışım dedi bana.. Amaç zaten içini dökmek, rahatlamak değil mi? Ona haksızlık yaptığını düşünüyorsun sanırım değil mi?

Bence sürekli onu düşünüp harap olmandan iyidir...Cevap gelmezse tamamen bitti dersin buna inanırsın...belki de cevap gelir ve devam eder...

3 sene oldu bitirip yoluma bakamadım kaç sene daha geçmesi lazım bilmiyorum
inşallah güzel şeyler olur hiç sanmıyorum ama

Benim kuzenimin babası ile ciddi problemleri vardı. Konuşamıyordu, dinlemiyordu babası. Ona birgün mektup yaz dedim, yazmış ama vermeye cesaret edememiş. Mektubu buldum okurken ağladım resmen, sonra babasına verdim mektubu ondan gizli. O mektuptan sonra hayatları o kadar değişti ki anlatamam. Eniştem ben ne çok hata yapmışım dedi bana.. Amaç zaten içini dökmek, rahatlamak değil mi? Ona haksızlık yaptığını düşünüyorsun sanırım değil mi?

evet mektupda yazdım 23 yaşındaki aklım keşke şimdi olsaydı diye zaten :)

gönder gitsin o zaman... inşallah olumlu gelişmeler olur biz de okuruz burdan...

X