Doğru mu yaptım,bilemiyorum. Fikirlerinizi istiyorum..

Kutopya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
38
6
merhaba arkadaşlar. Ben uzun süredir burda olan fikir alışverişlerini takip ediyorum ve faydalanıyorum . Hemen sıkıntıma geçeyim.
- 3 senelik bir ilişkim var. Yörelerimiz farklı. Ve son iki yıldr evlilik için adım atıyoruz ama her defasında bi aksilik oluyor. Geçen sene sözümüze az bir zaman kala erkek Arkadaşımın ilgisiz ve umursamaz tavırları. Yüzünden çok ağlamıştım babam benim ağladığımı görünce erteledi sözü.

-bu sene aileler arasnda ufak Anlaşmazlıklar çıktı ve tekrar bi ayrılıktan döndük. Sonra bizler için aileler anlaşmazlığı yoksaydı. Anlaşmazlıkta nişanımın kınamın olup olmaması yok nişan gereksiz gibi sözleşmen söylenmesi.

- şimdi artık herşey halloldu aramız düzeldi ve Bayram'ın 1. Günü isteme sözde son defa karar kılındı. Ama gel görün ki bn çok mutsuzum. Bana sürekli BASKICI laflar diyor . Ben bu zamanımızı mutlu geçirelim isterdim güzel hatırlayalım. Ama yok hep bana zorlayıcı sözler ve kestiremiyorum şaka mı gerçek mi

- bende anneme dedim en sonunda. Annem annesini aradı oğlunzn nesi var ne sorunu çıkıyor yine dedi değişeceksin diyormuş sürekl kızıma dedi kaç yıldr iş cidye binince bişeyler oluyor sorun çıkıyor dedi olacaksa olsun olmayacaksa olmasın böyle olmaz ki dedi. Korkuyor kızım yüzük takmaya mutsuz kaç gündür deyince .Annesi de bizimki çok mutlu bize demedi hiç sorunları dedi yeni mi tanışmışlarsa değişeceksin diyormuş falan dedi oğluna sordu. Ordan erkek arkadşm " kızına sorsun " demiş . Kendimi çok üzgün ve hayal kırıklığına uğramış hissediyorum .

- anneme artmakla acele mi ettim bilmiyorum ama korktum gerçekten. Güzellikle yapmazsan zorla yapacaksın ben kocam olacaksam ben ne dersem o olur .. Söz alışverşşnde bile laf yaptı .. Ne yapsam ne etsem bilmyrm objektif bakamıyrm.. Sizlerin yorumlarını ve fikirlerini almak istiyorum

Hep onun istediği olmaz

Ama sırf siz istiyorsunuz diye de nişan düğün vsde hep sizin dediğiniz olmaz

Sorunu netleştirin

merhaba arkadaşlar. Ben uzun süredir burda olan fikir alışverişlerini takip ediyorum ve faydalanıyorum . Hemen sıkıntıma geçeyim.
- 3 senelik bir ilişkim var. Yörelerimiz farklı. Ve son iki yıldr evlilik için adım atıyoruz ama her defasında bi aksilik oluyor. Geçen sene sözümüze az bir zaman kala erkek Arkadaşımın ilgisiz ve umursamaz tavırları. Yüzünden çok ağlamıştım babam benim ağladığımı görünce erteledi sözü.

-bu sene aileler arasnda ufak Anlaşmazlıklar çıktı ve tekrar bi ayrılıktan döndük. Sonra bizler için aileler anlaşmazlığı yoksaydı. Anlaşmazlıkta nişanımın kınamın olup olmaması yok nişan gereksiz gibi sözleşmen söylenmesi.

- şimdi artık herşey halloldu aramız düzeldi ve Bayram'ın 1. Günü isteme sözde son defa karar kılındı. Ama gel görün ki bn çok mutsuzum. Bana sürekli BASKICI laflar diyor . Ben bu zamanımızı mutlu geçirelim isterdim güzel hatırlayalım. Ama yok hep bana zorlayıcı sözler ve kestiremiyorum şaka mı gerçek mi

- bende anneme dedim en sonunda. Annem annesini aradı oğlunzn nesi var ne sorunu çıkıyor yine dedi değişeceksin diyormuş sürekl kızıma dedi kaç yıldr iş cidye binince bişeyler oluyor sorun çıkıyor dedi olacaksa olsun olmayacaksa olmasın böyle olmaz ki dedi. Korkuyor kızım yüzük takmaya mutsuz kaç gündür deyince .Annesi de bizimki çok mutlu bize demedi hiç sorunları dedi yeni mi tanışmışlarsa değişeceksin diyormuş falan dedi oğluna sordu. Ordan erkek arkadşm " kızına sorsun " demiş . Kendimi çok üzgün ve hayal kırıklığına uğramış hissediyorum .

- anneme artmakla acele mi ettim bilmiyorum ama korktum gerçekten. Güzellikle yapmazsan zorla yapacaksın ben kocam olacaksam ben ne dersem o olur .. Söz alışverşşnde bile laf yaptı .. Ne yapsam ne etsem bilmyrm objektif bakamıyrm.. Sizlerin yorumlarını ve fikirlerini almak istiyorum
Kendinizi evlenecek kadar yetişkin hissediyorsunuz ama sorunlarınızı aileleri işe karıştırmadan çözemiyorsunuz. Daha yolun başındayken annenize sığınmanız çocuk gibi annenizi öne sürmeniz size doğru geliyor mu? Eğer bu tip sorunlarla başaçıkacak kadar hazır hissetmiyorsanız kendinizi bence evlilik için hiç acele etmeyin. Çünkü çok büyük ihtimalle 1 yılı dolduramadan boşanırsınız. Bana kızmayacağınızı ümit ediyorum çünkü neler yaşanabileceğini az çok tahmin ediyorum.

harbiden şu şartlarda sen ne yapman gerektiğini bilmiyo musun, bunca zaman zaten işi yokusa sürmüşler, şimdi yumurta kapıya dayanmıs benim dediğim olacak ben kocan olucam modunda adam, e aileler de yüz göz olmuş, evlenince ne olacak sence, bir rüya mı yasicaksin, adam seni üzücem diye bağırıyor resmen

şimdi evleniceksin, konu açacaksın buraya insanlar soracak nişanlı iken nasıldı diye, ne diceksin o zaman, genelde nişanlı iken böyle değildi diyorlar Allahtan eski konular ortada da okuyoruz

nereden buldunuz bu kroyu Allah askina???
daha simdiden boyle yapiyorsa ileride neler yapabilecegi az cok belli...

sizi sevdiginden eminmisiniz?

Ben 24 o 26 Yaşında . Anneme söylemeyi bende istemezdim elbette ama artık o kadar yoruldum ki .. Sevyrm diye kendine bi güveni geldi ben ayrılmamam ben onu bırakamam fikrinde . Yorumlarınız için çok teşekkr edeşm hepinize Ama inanın kendşmi çok kötü hissediyorum sevmenin karşılığı bu mu olmalı ya anlamıyorum

Acaba düzelir mi diyorum kendi kendşme ama sanırım kendşmi kandırmam bu sadece . Çok zormuş insanın bu şekşlde sınanması çok zormuş gerçekten

Acaba düzelir mi diyorum kendi kendşme ama sanırım kendşmi kandırmam bu sadece . Çok zormuş insanın bu şekşlde sınanması çok zormuş gerçekten

bi insan nasıl düzelir kuzum, kendisinde hata görürse değil mi, ben haklıyım diyen adam neden değişsin sen değişecekmişsin açıkça söylemiş sen daha değişir mi diyosun

senin çözemediğini anneler mi çözecek sandın niye annene aratıyorsun?
senin şimdi heycandan hiçbiyere sığamaman gerekiyordu. gel gör ki mutsuzluktan ölüyorsun. Allah hakkında hayırlısını versin. eğer evlenirsen o seni sen onu yontmaya çalışırsınız artık sürekli.

baktı ki onca zorluğa rağmen vazgeçmiyorsunuz ,işi maçoluğa vurmuş ...kızına sorsunmuş,laflara gel ukalanın

X