- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 31
- Konu Sahibi Eflatun1234
Merhaba kızlar çok zor bi durumdayım nolur bana akıl verin çünkü aklım çok karıştı. . Hemen konuya geçiyorum ben ev hanimiyim eşim çalışıyo bazen geç geliyo bende evde çok sıkılıyorum ve gözlerimi potleterek bazen dudak bukerek kendimi eğlendirmek için resimler çekiyodum. Tabiki bunları çektikten sonra siliyorum çünkü eşim hiç sevmez öyle resimleri... epilasyona yeni başladığım zamanlardi ve canım çok yanmışti bende usendim kalkmadim telefondan çektim koltuk altimi ama baya gogusumde çıkmış baktıktan sonra onuda sildim ve bi süre sonra telim düştü ikiye bilmem ne kartı kırıldı telefon çekmemeye başladı bizde telefonu telefoncuya verdik telefonun herseyi değişti ama yinede çekmedi. Eşimde teli telefoncu dan almış arabaya koymuş trafikteyken açmış benim o saçma sapan sikilirken çektiğim resimleri görmüş hemde YAYINLANANLAR olarak çıkıyor. Nasıl oldu aklım almadı kavga ettik ben o resimleri kimseye atmadim ve katiyen kullanmadım nasıl olurda sildiğim resimler geri gelip yayınlandı olarak çıkıyo kendimi savunamiyorum bile elim ayağım dolandı sadece ağlıyorum eşim sana inanıyorum ama neden çektin neden telde böyle çıkıyo diyip bana soğuk davranıyo çok kötüyüm. Iphone kullananlar whatsap tan yada sosyal ağda kullanmadiginiz resimleriniz hiç yayınlandı olarak telefon galarinizde çıkıyormu nolur bana akıl verin yapmadığım bi suçla ceza çekiyorum eşimin bana soğuk davranması Canımdan can alıyo çok kötüyüm ve hamileyim