Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konumu okuyan ve bana yazanlar görecektir nişanlım ve ailesiyle yaşadığım sorunu bitti ayrıldık ve nişanlım beni heryerden sildi engelledi falan ben ne yaptım yapamayacağım bir şey karşısında zorlama yapıldı seçim hakkım ya kabul ya bu iş biterden yanaydı.ve o beni sanki hiç tanımamışcasına ki sana hak veriyorum haklısın ama ailemi değiştiremem diyordu.gece aradım açmamıştı bide sabah heryerden silmiş beni 11aylık sevgimiz bu olmamalı üzgünüm onu seviyorum ama yanımda olmayı seçmedi bir yandan oh be diyorm bir yandan hayal kırıklığım çok fazla hatamı ettim acaba bile diyorum yüreğim soğumalı acı veriyor
Konumu okuyan ve bana yazanlar görecektir nişanlım ve ailesiyle yaşadığım sorunu bitti ayrıldık ve nişanlım beni heryerden sildi engelledi falan ben ne yaptım yapamayacağım bir şey karşısında zorlama yapıldı seçim hakkım ya kabul ya bu iş biterden yanaydı.ve o beni sanki hiç tanımamışcasına ki sana hak veriyorum haklısın ama ailemi değiştiremem diyordu.gece aradım açmamıştı bide sabah heryerden silmiş beni 11aylık sevgimiz bu olmamalı üzgünüm onu seviyorum ama yanımda olmayı seçmedi bir yandan oh be diyorm bir yandan hayal kırıklığım çok fazla hatamı ettim acaba bile diyorum yüreğim soğumalı acı veriyor
Onun bukadar kolay ailesinden yana olup beni bitirmesi yediremedğim şey hayatımda hiç bukadar kırılmamıştımmmEvet simdi okudum konunuzu. Bence yerinde bir karar. Insanin yasadigi hayat tarzindan vazgecip, daha "sIkI yönetim" bir hayat tarzina girmesi cok cok zor birsey. Ilerde daha cok üzülürdünüz. Dünyada 6 milyar insa yasiyor, sizi oldugunuz gibi kabul edecek, cok mutlu edecek bir sürü insan var.
Onun bukadar kolay ailesinden yana olup beni bitirmesi yediremedğim şey hayatımda hiç bukadar kırılmamıştımmm
Fedakarlığı nişanlığımda gelinliğimde giyinme şeklimde fazlasyla yaptım ama hep daha fazlası etek giyceksin dedince koptu bende iplerbüyüdüğü kültürü anladımda bana haklısın diyor ama gidiyor sevenler neler yapmıyor bu kadar güçsüz bilmediö onu onun hayal kırıklığı sanırıö mutlu olucakmı oda hiç sanmam tabi bide yazmadığım takı konusu vardı kına takısı kızda kalırmış düğün takısı erkekte dedi annesi nişanlım erkek tarafı derken dedi annesine anneside baban ve sen dedi yani ben mal olarak orda durcam takılarda alıncak ve düğünde ne takalım sana diye bile sormadılr düğün kalabalık olcak sana çok bilezik takılcak biz sana bilezik yapmicaz dedi maddiyatçı asla olmadım bu ilişkide ki nişanda takılanlarıda vermedi annesi nişanda nasıl olur dedi nişanlım kıza takılan kızda erkeğe takılan erkekte dedi biz evde yapmıştık nişanı ve onlar kalabalık gelcek diye bizden kimseyi çağırmadık o denli takıyı düşünmedim hiç bi zaman ama hesap işte neyse nerden nereye geldim.gelmemin nedenide burdan bu konudan patlak vermesydi sanırım hata bizdeydi çok pasif kaldıkAnliyorum seni. Haklisin, kim olsa senin gibi düsünürdü. Ama o öyle bir ailede yetismis. Ne kadar istesede o kaliptan cikamaz. Belki kendi basina bir hayati olsaydi daha farkli olurdu, belli ki ailesi ile yakin iliski icinde, onlarin ögrettiklerinden disari cikamiyor. Belki istiyor aslinda, ama yapamiyor. Yapacak gücü olsaydi, ailesine karismayin diyip devam ederdi, ve varsa yine seni bulur merak etme. Evlilik bazi konularda fedakarlik ister tabii ki, ama sizde belli ki kafa yapisi farki var, bunun üstesinden gelmek kolay degil, ki zaten aslinda ufacik bir bez parcasi olan pantolon'u sorun etmelerinden belli. Üzülme, her serde bir hayir yatar. Vardir Allah'in bir bildigi. Kullarini üzmez. Ilerde evlenip ayrilmak cok daha yaralayici olabilirdi, bulundugumuz her duruma sükredelim.
Nişanlın sana karşı ailem haksız demiş ama bence o da ailesiyle hem fikirmiş.Evet simdi okudum konunuzu. Bence yerinde bir karar. Insanin yasadigi hayat tarzindan vazgecip, daha "sIkI yönetim" bir hayat tarzina girmesi cok cok zor birsey. Ilerde daha cok üzülürdünüz. Dünyada 6 milyar insa yasiyor, sizi oldugunuz gibi kabul edecek, cok mutlu edecek bir sürü insan var.
gerçekten. biz sizin eski konluarınızı bilmek durumunda mıyız. smile la konu mu açılır.konu açıyosunuz içerik yok. Konumu okuyan ve bana yazanlar görecektir diyorsunuz ama devam niteliğinde konu açıyosunuz. Ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım