- 2 Mayıs 2013
- 137
- 19
merhaba kızlar çok dertliyim ya hangi birinden başlıcam bilemiyorum 11 ay önce evlendim yatak odamı DOĞTAŞ PURE takımı ALDIK içime sinerek beğenerek aldık dünyada para verdik gelin görünki takım geldi bi takım sorunlarla beraber geldi..gardrobumun yan tarafı hasarlı geldi değişim olucak dendi peki dedik, eşimin onca aramalarından sonra 3. ayın sonunda bize yeni kısmını getirip taktılar ama bu seferde parça tamamen farklı dolaba bi beden büyük geldiği için o takılan kısım dolabımı sıkıştırıp yamulttu !!! ayrıca yatağımın başlığı kırıldı yatağım sağlı sollu dibe çöktü hem başlığı kırıldı hem yatak tamamen çöktü varmı böyle birşey yaa ben ne yapıcağımı şaşırdım cidden çok berbat hissediyorum ( yatak odasının en güzel özelliğinden biri yatak altında hareketi algılayan sensörlü led ışıklardı,ancak o da yapıştırma olduğu için takım geldiğinin ikinci günü yere düştü ve birdaha yapışmadı 11 aydır yerlerde sürünüyor o ledler ayrıca frenli kapak sistemlerinin neredeyse tamamı bozuk ben şuan HAMİLEYİM kızlar doğumuma 3 hafta gibi bi süre kaldı ve 2,5 aydır eşimle yerde yatıyoruz inanırmısınız bin bir hevesle aldığım beşiğimi dahi daha kuramadım defalarca şikayet ettik defalarca aradık.tamirden de vazgeçtik ya bu takımı değiştirin yada paramızı iade istiyoruz kendi paramızla rezil olduk resmen.ama firma olarak değişime yanaşmıyorlarmış para iadeside olmuyormuş ancak gelip tamir edelim diyorlar eşimde bende tamire yanaşmıyoruz allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun daha yıl dolmamış bi takım bize böyle büyük sorunlar çıkarttı tamire girsede içim rahat değil artık gözümden düştü arkadaşlar rezil ettiler bizi allahından bulsunlar beni hamile hamile yerlerde yatmaya mecbur bıraktılar ben kayınvalide kayınpeder birlikte yaşadığım için evin içinde odamdan başka bi yaşam alanım yok yani mecburen yerde yatıyoruz eşim dava açmaya hazırlanıyor sizce kazanırmıyız böylesi örnek davalar varmı kızlar başınıza gelen tanıdıklarınızdan duyduğunuz öğrenmek istiyorum çok çaresiz hissediyorum