Bebek Beslenmesi Dogum cantasi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yesil123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
30
9
Arkadaslar dogum cantasinda neler bulunmalidir sizler neler koydunuz? Bebeginizin zayif olmasi durumunda hastanede 2-3 gun yatiliyormus. Bu arada anne cantasi ve bebek tasima cantasini da yikadiniz mi?

Öncelikle hayırlı dogumlar dilerim.kendine 1-2 pijama al.bol bol alt çamaşir ve pijama altı koy yanına.hırka çorap cok terliyceksin 1-2 atlet.ped veriyor haatane zaten gerek yok.fotograf makınesi sarj aleti veya pil.
Bebek için de
Oenye battanıye 2 tane 2 hastane cıkısı al.yada 2 tane altlı üstlü takım 2-3 tane içine bady corap cok üsüyorlar çünkü.bir tanede biraz kalın bir battanıye al.bebek bezi agzi kapaklı kucuk bir cam kavanoz ve pamuk bebeğin altını temizlemek için içine su koyaraın orda.aklıma gelen bunlar ben herşeyini yıkamıstım

Öncelikle hayırlı dogumlar dilerim.kendine 1-2 pijama al.bol bol alt çamaşir ve pijama altı koy yanına.hırka çorap cok terliyceksin 1-2 atlet.ped veriyor haatane zaten gerek yok.fotograf makınesi sarj aleti veya pil.
Bebek için de
Oenye battanıye 2 tane 2 hastane cıkısı al.yada 2 tane altlı üstlü takım 2-3 tane içine bady corap cok üsüyorlar çünkü.bir tanede biraz kalın bir battanıye al.bebek bezi agzi kapaklı kucuk bir cam kavanoz ve pamuk bebeğin altını temizlemek için içine su koyaraın orda.aklıma gelen bunlar ben herşeyini yıkamıstım
Tesekkur ederim

İlave olarak 3 5 mendil (kusabiliyorlar) bir de hasta bezi hastaneye göre değişiyor sanırım benim eşime aldırmışlar. Ben de her şeyi yıkamıştım. Dilerim bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Hayırlı doğumlar...

Arkadaslar dogum cantasinda neler bulunmalidir sizler neler koydunuz? Bebeginizin zayif olmasi durumunda hastanede 2-3 gun yatiliyormus. Bu arada anne cantasi ve bebek tasima cantasini da yikadiniz mi?

merhaba eğer çantada bulunacak en önemli şey bana göre sezeryan olacaksanız ve sonda takılacaksa boydan uzun lohusa geceliği daha uygun olur ,ve oldukça geniş koyu renkli alt iç çamaşırı almanızı tavsiye ederim birde bebeğinizin hastane çıkışı kıyafetlerini ekstra bir ufak hurca koymanız daha uygun olur diye düşünüyorum hayırlı doğumlar..

X