Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben Depend aldım çamaşır şeklinde tek kullanımlık lohusa Pedi yerine. Sanıyorum kullanımı oldukça rahat olurDogum cantami hazirladim lohusa pedi aldim. Hasta pedi almama gerek var mi bilmiyorum en rahati ve kullanislisi hangisi olur tavsiyelerinizi istiyorum
Canim ben Depend aldım çamaşır şeklinde tek kullanımlık lohusa Pedi yerine. Sanıyorum kullanımı oldukça rahat olur
Lohusa pedi ve hasta pedi ayrı mı oluyor kızlar.bende hazırladım ama sadece onu almamışım .mMeğer onada gerek varmış
Hasta bezi olursa daha iyi,ilk günler için.Özellerde veriyolar diye biliyorum
Ben hiç almamıstım hastane veriyor ama kardeşimde daha kücük bir özel hastanede doğum yaptı orda vermediler.dişardan aldık.mesane oedi diye geçiyor ondan almıstım
Canim ben Depend aldım çamaşır şeklinde tek kullanımlık lohusa Pedi yerine. Sanıyorum kullanımı oldukça rahat olur
depend i nerde buldunuz acaba?
E bebek mağazasından almıştım geçen ay geçen hafta gittiğimde hala vardıdepend i nerde buldunuz acaba?
Ürünü kullanmak/çıkarmak için her defasında kıyafetimizi çıkarıyor muyuz?Canim ben Depend aldım çamaşır şeklinde tek kullanımlık lohusa Pedi yerine. Sanıyorum kullanımı oldukça rahat olur
Kiyafetleri cikartmaya gerek olur canim. Giyerken ic camasiri gibi.. Cikartirken yanlardan yirtabilirsiniz diye yaziyor uzerinde.Ürünü kullanmak/çıkarmak için her defasında kıyafetimizi çıkarıyor muyuz?
kızlar nerden alıyoruz bunları eczanedenmiDepend ve lohusa pedi aldim canim insallah is gorur hasta bezi fobim var onu kullanmak istemedim
depend aldım çamaşır şeklinde olan
orta boy al. zaten esniyor. ama sen bilirsin.Hangi bedenini aldınız? Orta Boy ve Büyük Boy diye iki seçenek var, sitesine girince ufak bir test çıkıyor, orada bel ölçüsünü soruyor, normal bel ölçüsü girince orta boy olanı tavsiye ediyor ama hamile bel ölçüsünü girince büyük boy tavsiye ediyor. Benim kafam karıştı. Orta boy alırsam doğumdan sonra karnım tamamen gitmeyecek acaba çok sıkıştırır mı? Ya da giyememe durumu olur mu?