Doğuma Hazırlık Dogum cantasiyla ilgili sorum olacak kizlar :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

berraaa

KeLeBeKkk :)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
166
26
Dogum cantami hazirladim lohusa pedi aldim. Hasta pedi almama gerek var mi bilmiyorum en rahati ve kullanislisi hangisi olur tavsiyelerinizi istiyorum :anneadayı:

Dogum cantami hazirladim lohusa pedi aldim. Hasta pedi almama gerek var mi bilmiyorum en rahati ve kullanislisi hangisi olur tavsiyelerinizi istiyorum :anneadayı:
Canim ben Depend aldım çamaşır şeklinde tek kullanımlık lohusa Pedi yerine. Sanıyorum kullanımı oldukça rahat olur

Lohusa pedi ve hasta pedi ayrı mı oluyor kızlar.bende hazırladım ama sadece onu almamışım .mMeğer onada gerek varmış

Ben hiç almamıstım hastane veriyor ama kardeşimde daha kücük bir özel hastanede doğum yaptı orda vermediler.dişardan aldık.mesane oedi diye geçiyor ondan almıstım

ben regl döneminde kullanılan klasik uzun ped koymuştum çantama. Hastanede hasta bezi veriyorlar. kanama ilk gün çok oluyor daha sonra normal ped yetmişti bana.

kızlar ben de hasta bezi diye canped külot şeklinde olanlardan migrostan aldım; yanlarını yırtıp çıkarabiliyorsun. bir arkadaşımın suyu geldiğinde hastaneye gidene kadar üstü başı hep batmış..bizim de ev ile hastane arası 1 saat sürüyor; böyle bir durumda da kullanırım diye külot gibi olanı aldım.

depend aldım çamaşır şeklinde olan

Hangi bedenini aldınız? Orta Boy ve Büyük Boy diye iki seçenek var, sitesine girince ufak bir test çıkıyor, orada bel ölçüsünü soruyor, normal bel ölçüsü girince orta boy olanı tavsiye ediyor ama hamile bel ölçüsünü girince büyük boy tavsiye ediyor. Benim kafam karıştı. Orta boy alırsam doğumdan sonra karnım tamamen gitmeyecek acaba çok sıkıştırır mı? Ya da giyememe durumu olur mu?

Hangi bedenini aldınız? Orta Boy ve Büyük Boy diye iki seçenek var, sitesine girince ufak bir test çıkıyor, orada bel ölçüsünü soruyor, normal bel ölçüsü girince orta boy olanı tavsiye ediyor ama hamile bel ölçüsünü girince büyük boy tavsiye ediyor. Benim kafam karıştı. Orta boy alırsam doğumdan sonra karnım tamamen gitmeyecek acaba çok sıkıştırır mı? Ya da giyememe durumu olur mu?
orta boy al. zaten esniyor. ama sen bilirsin.

X