Doğum dikişi

Yanlış anlaşıldım galiba, dikişin düşüşünü değil doğumda dikilirken canınızın acıyıp acımadığını sordum :)
 
He pardon :) ben hiç hissetmedim o anda insan çocuğunu merak ettiği için acaba nasıl diye o sırada dikiyolar zaten 5 dakika surmuyo dikiş ten sonra 15 dakikalık ji sizlama oluyo o kadar
 
Yanlış anlaşıldım galiba, dikişin düşüşünü değil doğumda dikilirken canınızın acıyıp acımadığını sordum :)
Canim hiç hissetmiyon dikişi. Benim ama hissettim hissedince 2 tane iğne daha vurdular uyuştu. Hiç hissetmiyorsun ama sonrasında çok zorlanmiş tim ben. Oturamadim ağlıyordum ağrısından o derece.
 
Ben ilk doğumumda dikiş atılırken doğum sancısı kadar acı çektim, şuan 30 haftalık hamileyim ve tek korkum dikiş atılırken canımın acıması :KK43:
 
1 ay oldu normal Doğum yaptım dikişlerimin döküldü 2 tane kalmıştı dr gittim 2 hafta önce falan 3 güne düşer dedi ama nerdeyse 1.5 hafta oldu hala düşmedi normal mi sizce de acı sızı Yok rahat rahat oturup kalkabiliyorum dikiş Yok gibi sanki ama bakıyorum var yani benimde sorunun bu sizinkinde ne zaman düştü ne yaptınız ?
 
Ben biraz ihmaile geldim, Zeynep kamil de doğum yapmıştım dikilirken çeketiğim acının cabası, bana batikonla pansuman yapmam gerektiğini falanda söylememişlerdi, günlerce acı çektim 1 ay sonrasında aynayla baktığımda iltihaplanmıştı acil doktora gittim dikişlerin tutmayabileceğini söyledi üç tane ilaç verdi allahtan dikişlerim tedaviyle düştü ben de 40 günün sonunda dikişlerimden kurtuldum.
 
Ben doğum Yapalı 40 gün oldu içerde ki dikişlerim hala duruyor dışarıdakiler de 1 hafta önce düştü. Bir ayı buluyor düşmesi. vücut yapısına kaç dikiş olduğuna ve o bölgeyi ne kadar kuru tutqbildiğine göre değişiyor. Benimde dışarda 7 tane felan vardı içeriyi hiç bilmiyorum sormadım.
 
dikiş atılırken canınız yandı mı acıdı mı?
Kesi yapılmadan önce iğne ile uyuşturuyorlar dikiş atılırken hissetmiyorsun. İlk bir hafta dikişlerim de sorun olmadı zaten sürekli ayakta idim bebeği emzirirken uzanıyordum oturamadim için. Kesi iyileşmeye başladığı için gerilme hissi acıma hissi yapıyordu iltihaplanmaya başlamıştı bir de vajinal kanamadan dolayı kullandığım pedler tahriş etti (adet zamanı da en iyi ped bile tahriş eder alerji yapar) cildimi bu da iyileşme sürecini uzattı tabi her ne kadar temizliğine ve kuru tutmaya dikkat etti isem de. Herkesin vücuduna göre değişir iyileşme süreci.
 
X