Doğuma Hazırlık Doğum fotoğrafçısı en uygun fiyat

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yedailesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
13
3
28
Merhaba arkadaşlar ben 6 aylık hamileyim eşim önceden fotoğraf çekimleri yapıyordu fakat kamerası felan çalındı. Şimdi kamerasından tekrar aldı ve çekimler yapıyor benimde doğumuma girip çekim yapıcak babişimiz. Çok uygun fiyata çekim yaptırmak isteyenler bana ulaşabilirler bebek beklediğimiz için daha sık iş yapması lazım.

Hangi ilde oturuyorsun canım ayrıca eşinin çektiği resimlerden birkaç tane göstersen hiiç fena olmaz :) dogum fotoğrafcısı düşünüyoruz bizde :)

Merhaba arkadaşlar ben 6 aylık hamileyim eşim önceden fotoğraf çekimleri yapıyordu fakat kamerası felan çalındı. Şimdi kamerasından tekrar aldı ve çekimler yapıyor benimde doğumuma girip çekim yapıcak babişimiz. Çok uygun fiyata çekim yaptırmak isteyenler bana ulaşabilirler bebek beklediğimiz için daha sık iş yapması lazım.
merhaba canım nerde oturuyorsunux bn kartaldayım da acaba ne kadar fiyat ve fotograf görebilir miyim

Evet, bir kac fotograf paylasabilir misiniz:KK66:
Fiyat bilgisini ozelden de yazabilirsiniz.
Tesekkurler..

merhaba bana da fiyat bilgisi için özelden mesaj atar mısınız bir kaç örnek ile birlikte

X