Doğuma Hazırlık Doğum fotoğrafçısı..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bst1608

Sağlıkla gel meleğim..
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
74
57
Arkadaşlarım bu konu daha önce yazıldımı bilmiyorum ama sormak istiyorum ..istanbulda tavsiye edebileceğiniz doğum fotoğrafçısı varmı ? 2015 yılına dair fiyat bilgisi de verebilecek kuzular aranıyor

Arkadaşlarım bu konu daha önce yazıldımı bilmiyorum ama sormak istiyorum ..istanbulda tavsiye edebileceğiniz doğum fotoğrafçısı varmı ? 2015 yılına dair fiyat bilgisi de verebilecek kuzular aranıyor

Merhaba bende bu konu üzerinde çok araştırmalar yaptım Dilan Polat derim kesinlikle başkasını da tanımam:anneadayı:
500-600 ve 900₺ olmak üzere 3 pakette hizmet sunuyor. Bence gayet uygun onun dışında birçok kişi 900-1000den başlayarak fiyat veriyor. İnstagramda bulabilirsiniz ben takip ediyorum ve çektiği tüm fotoğraflara bayılıyorum:KK68:

Merhaba bende bu konu üzerinde çok araştırmalar yaptım Dilan Polat derim kesinlikle başkasını da tanımam:anneadayı:
500-600 ve 900₺ olmak üzere 3 pakette hizmet sunuyor. Bence gayet uygun onun dışında birçok kişi 900-1000den başlayarak fiyat veriyor. İnstagramda bulabilirsiniz ben takip ediyorum ve çektiği tüm fotoğraflara bayılıyorum:KK68:
Çok teşekkür ederim bakıyorum hemen

merhabalar facebookta biri var ben onunla görüştüm istanbulda çekim yaptıkları için anlaşamadık. ama fiyatları uygun isterseniz özelden adresi atabilirim.

Merhaba,

Ben kızıma yaptırdım. Ezgi Denizali Photography o kadar enerjik biriki hastanede de evde de hem bana hem çevreme keyif verdi :) Bende facebook üzerinden bulmuştum kendisini. Şuan kampanyası da var görüşün isterseniz. Benim kızımın resimleri de mevcut sayfasında.. :)

Merhaba Arkadaşlar,
doğum öncesi ve sonrası,ilk karşılaşma ,doğum anı ,aile çekimleri için sizlere yardımcı olmak isterim hem sevdiim işi geliştirmek hemde sizlerin bu özel gününüze anlam katmak ve ölümsüzleştirmek için görüşelim..
Bana özelden ulaşabilirsiniz..İstanbul Küçükçekmece..

X