doğum günü hediyesi ve eşimin herzaman ki odunluğu

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
Guncelleme:
Esim sasirtti beni, canta parfum, pasta cicek almis bir de siir yazmis.
Gerci parfumu hic sevmedim ama bozmadim pek. :KK70: secmek icin zaman harcamis ya o da yeter.
-------
Eşim sağolsun doğum günlerini evlilik yıldönümüzü falan unutmaz. lakin hediye işine gelince beni hiç şaşırtmıyor.
2 ay onceden başlıyor
-ne istersin doğum gününde?
-doğumgünün de yaklaştı.
-doğumgününde sana telefon alıyım mı? ütü alıyım mı şunu alıyım mı bunu alıyım mı?
-bu ay çok masraf olacak hem doğum günün hem doğuracaksın.
-doğum gününde 200 lirayı geçkin hediye mi istersin yoksa daha uygun mu?

bunlar bu doğumgünüm için soyledikleri. sebebi de şu;
daha once agzımdan laf arasında çıkmış bir şeyi hediye olarak getirdi hep.
bu sefer dikkat ettim hiç istediğim, hoşlandığım bir şeyden bahsetmedim. istedim ki kendi uğraşsın hediye alsın.
ama nerde bizim odunda o centilmenlik, sanki hediye değil zorunluluk gerektiren bir şey alıyor. 20 liralık hediye alsa da razıyım yeter ki zaman harcasın, içinden gelsin.

1 ay sonra doğum günün, 1 hafta kaldı, 3 gün kaldı. mubarek ben zaten biliyorum doğumgünüm ne zaman. bir gün de sürpriz kafasında olsan ne olur? bu kadar dillendirince ne hediyenin ne doğumgününün manası kalmıyor ki. :KK43:

hala ne istediğimi soylemedim diye en sonunda açıkladı, nakit verecekmiş beyefendi.
odunlukta çığır açtı.

Son düzenleme:
Bizim eve kamera koymuşlar :) aynı odun bende de var. Hatta dogum yaptım bir çiçek bile görmedim. Dogum günümde askimmm pasta alicakmiyiz sana derr. Sonra da para verir ne istiyorsan onu al ben şimdi alsam beğenmezsin der. Yalannnn niye begenmiyeyim sen dene derim de. Daha iyi iste ne istiyorsan onu al der. Hic yoktan iyidir unutsa cinayet sebebi :KK70: sukretcez naapcaz

Bizim eve kamera koymuşlar :) aynı odun bende de var. Hatta dogum yaptım bir çiçek bile görmedim. Dogum günümde askimmm pasta alicakmiyiz sana derr. Sonra da para verir ne istiyorsan onu al ben şimdi alsam beğenmezsin der. Yalannnn niye begenmiyeyim sen dene derim de. Daha iyi iste ne istiyorsan onu al der. Hic yoktan iyidir unutsa cinayet sebebi :KK70: sukretcez naapcaz
ilk doğumumda çiçek miçek bir şey almadı.
soyleyince de niye çiçek getir demedin diyor. sanki bakkaldan gelirken yumurta getir der gibi çiçek getir demek lazım :KK70:
bu sefer ki doğumum için açık açık soyledim ne istediğimi. yoksa yine bir nakit vakası olacaktı :KK70:

eşim de yapar böyle odunluklar. ee ne alayım sana doğum gününde diye o da sorar. ilk evlilik yıl dönümümüzde de aynı şeyi yaşadık dışarda yemek yeyip günü kapattık.
eşim sevgiliyken arada bir sürpriz yapardı doğum günlerimde ama çok da belli eder :KK70: yani bişeyler olduğu olacağı tahmin edilir kolayca.
amaan bu erkeklerin hepsi böyle galiba. azıcık düşünceden yoksunlar. bizim kadar ince düşünemiyorlar.

Canım erkek bunlar normal ki
Nişanlıyiz pasta hediye
1. sene evlilikte pasta
2. Sene evlilikte hic biri
Dondum dedim ki herif her sene biri azaltarak vermissin yukarda yazdigimi dedim guldu hemde nasil kahka atiyor bu sefer bende guldum canim ne diyim daha okuzum diyorum guluyor bir gün dedim ki bende inek oldum sen öküz guluyor aman genede seviyom be napim unutsun ben hiç birşey yapmıyor ki hihihi

aman beyaa :) en azından hediye alması gerektiğini düşünebiliyor. bence çok yüklenmemek lazım adamlara :))

Doğum günüm 14 şubat sevgilimde baya stresliydi hediye konusunda ne istiyosun ne ihtiyacın var söyle alayım bak benim aldığımı beğenmezsin sonra ayıp olmasın diye beğendim dersin ne istiyosun söyle dedi tutturdu aslında bana bir çiçek alması bile yeterdi aşkımın:) Ben kendisi uğraşsın istedim öyle de oldu gitmiş güzel bi kolye almış sonrasında da akşam cafede otururken lavaboya gidiyorum diyerek çıktı elinde çiçeklerle döndü,aslında baya odundur sevgilim ama inceliği tuttu :KK15::KK15: Amaaa doğum günümde pasta kesmeyi akıl edemedi pasta yemeden doğum günüm öyle geçti:KK48:

bende sevgilimden bi odunluk bekliyordum ama beni şaşırtmıştı:KK70:doğum günümde görüşecektik evde bizimkilerle kutladığımı biliyordu bana pastandan getir beraber yeriz demişti ama benim ses moral heycan hepsi yok oldu o an sinirden hiç bişey kalmadı beni evden aldı herzaman gittiğimiz güzel bi mekana gittik. pastayı çıkar yiyelim dedi ayıp ya burda yemek dedim (gittiğimiz yer restoranttı)yok yok ayıp olmaz dedi orda sürtüştük biraz o esnada tabi ben neler saydırıyorum ona rezilmi edecen beni dedim mekanda dolu tabi tüm cadolozluğum üzerimde :KK70::KK70:bian karşıda garson elinde pastayla koşarak geliyor belli olay çıkmadan pasta gelsin derdindeydi garson :) sevgilim masanın altından gülü çıkardı pastayı üfledim tabi müşterilerde alkış tutmaya başladı.:KK70:ben adamdan odunluk beklerken öyle tatlı hoş bir süprizle karşılaştım :KK68::KK68:

canım aslında artniyetsiz alayımda bari ihtiyacı olan bişey alayım yada beğendiği bişey alayım boşuna almıyım demiştir
biz kadınlarada hiç bir türlü olmuyor:KK70:

:KK68: benim şapşiğimde hiiç sevmez kutlamaları ,, 12 yıldır böyle,değişmez huy,içinden gelmeden getrmeside beni mutlu etmeyecekti oyuzden ikimzde yıllardır o gun ne geldyse içimzden onu yapıyoruz :KK55::KK55: doğum gunlerimde saat gece 12 olunca hemen gelir "neooo yaşlandın mı yineee " der deli deli güleriz :KK73:

bana da sevimli geldiniz , odunluk görmeyın bunu , en guzeli içlerinden gelmesidir,o gün bişey gelmiyordur ama başka zaman illaki bi jest yapıyordur :) yapıyordur ya eminim dikkat edin :) :KK68::KK68::KK68: çok sevsin herkes birbirni :KK68:

eşim de yapar böyle odunluklar. ee ne alayım sana doğum gününde diye o da sorar. ilk evlilik yıl dönümümüzde de aynı şeyi yaşadık dışarda yemek yeyip günü kapattık.
eşim sevgiliyken arada bir sürpriz yapardı doğum günlerimde ama çok da belli eder :KK70: yani bişeyler olduğu olacağı tahmin edilir kolayca.
amaan bu erkeklerin hepsi böyle galiba. azıcık düşünceden yoksunlar. bizim kadar ince düşünemiyorlar.
aynen benim ki de sürpriz yapacak olursa hemen anlaşılır. :KK43:

aman beyaa :) en azından hediye alması gerektiğini düşünebiliyor. bence çok yüklenmemek lazım adamlara :))
iyi ama bunu görev olarak görüyor bir nevi.
arkadaşının çocugunun doğumgününe hediye almayı görev olarak gördüğü gibi.
bende sevgilimden bi odunluk bekliyordum ama beni şaşırtmıştı:KK70:doğum günümde görüşecektik evde bizimkilerle kutladığımı biliyordu bana pastandan getir beraber yeriz demişti ama benim ses moral heycan hepsi yok oldu o an sinirden hiç bişey kalmadı beni evden aldı herzaman gittiğimiz güzel bi mekana gittik. pastayı çıkar yiyelim dedi ayıp ya burda yemek dedim (gittiğimiz yer restoranttı)yok yok ayıp olmaz dedi orda sürtüştük biraz o esnada tabi ben neler saydırıyorum ona rezilmi edecen beni dedim mekanda dolu tabi tüm cadolozluğum üzerimde :KK70::KK70:bian karşıda garson elinde pastayla koşarak geliyor belli olay çıkmadan pasta gelsin derdindeydi garson :) sevgilim masanın altından gülü çıkardı pastayı üfledim tabi müşterilerde alkış tutmaya başladı.:KK70:ben adamdan odunluk beklerken öyle tatlı hoş bir süprizle karşılaştım :KK68::KK68:
oo hiç beklemiyorum boyle bir şey.
bazen yine de acaba bir ters köşe olur mu diyorum. yok yine aynı senaryo :KK70:

canım aslında artniyetsiz alayımda bari ihtiyacı olan bişey alayım yada beğendiği bişey alayım boşuna almıyım demiştir
biz kadınlarada hiç bir türlü olmuyor:KK70:
işte görev olarak görmese neye ihtiyacım oldugunu ben soylemeden anlasa yetecek :)
:KK68: benim şapşiğimde hiiç sevmez kutlamaları ,, 12 yıldır böyle,değişmez huy,içinden gelmeden getrmeside beni mutlu etmeyecekti oyuzden ikimzde yıllardır o gun ne geldyse içimzden onu yapıyoruz :KK55::KK55: doğum gunlerimde saat gece 12 olunca hemen gelir "neooo yaşlandın mı yineee " der deli deli güleriz :KK73:

bana da sevimli geldiniz , odunluk görmeyın bunu , en guzeli içlerinden gelmesidir,o gün bişey gelmiyordur ama başka zaman illaki bi jest yapıyordur :) yapıyordur ya eminim dikkat edin :) :KK68::KK68::KK68: çok sevsin herkes birbirni :KK68:
gece 12 olunca benimki de aynı şeyi soyler :)

Ahh canimmm benimkide oyle dogumgunumde benide goturuyor hediye almaya istedigini al diyor takma yani. Bunada sukur bazi kocalar dogumgunlerini unutuyor. Allah takcak baska bsy vermesin

Ahh canimmm benimkide oyle dogumgunumde benide goturuyor hediye almaya istedigini al diyor takma yani. Bunada sukur bazi kocalar dogumgunlerini unutuyor. Allah takcak baska bsy vermesin
çok takmıyorum zaten ben de, ama ben ona neler hazırlıyorum o boyle hediyeyi bile siparişle almak isteyince uyuz olmamak elde değil :KK43:

çok takmıyorum zaten ben de, ama ben ona neler hazırlıyorum o boyle hediyeyi bile siparişlnereye k isteyince uyuzbilmiyorum ak elde değil :KK43:

Aynen biz ozeniyoruz kocalarimiz boyle yapiyor. Bikere ilk evlilik yildonumuzde yemege goturcem seni demisti tamam dedim arabaya bindik gidiyoruz nereye gidiyoruz dedim bilmiyorumki sen soylemicenmi demisti ayyy hic unutmam ama guldurmustu beni

Aynen biz ozeniyoruz kocalarimiz boyle yapiyor. Bikere ilk evlilik yildonumuzde yemege goturcem seni demisti tamam dedim arabaya bindik gidiyoruz nereye gidiyoruz dedim bilmiyorumki sen soylemicenmi demisti ayyy hic unutmam ama guldurmustu beni
hahah aynısı ya.
biz de arabaya bindik EEE nereye gidelim diyor.
adam bir araştır, rezervasyon yaptır falan.

aman kızlar ne siz yorulun ne kocalar en baştan söyleyin doğum günüm yaklaştı şunu istiyorum diye ben öyle yapıyorum ona bıraksam belki bişey almaz.2 nisa doğum günümdü gene hatırlattım ama hediye istemediğimi söyledim doğum yaklaşıyo çok masraf olcak almak istersen doğumda alırsın diye mesaj gitti heralde istediğim yere o zaman daha büyük bişey alsın:KK53:

X