Doğum günüm :(

MinnakinAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
112
27
35
Arkadaslar benım odun üstü bı kocam var 6 yıl cıktık 1.5 yıldr evlıyız ınsan bı dogum gunundede 00.00da kutlamazmı ya is ıcın antalyaya gıtmıstı cma gunu 00.15te aradı bende kutlayacak sandım yattıgını haber verıyor bende soguk bı sekılde tamam dedım kızım napıyo dedı uyuyor dedm neden soguksun ne oldu yıne dıye bagırdı bıse yok dedm ne oldu dıyom dıo yok bıse dedm ıyı ya ben yatıyorm dedı ıyı geceler dedım kapattm ya belkı onemsız bıse ama ben cok önem verırım bılıyorda kendı bunu yıl donumlerı falan deıl sadece dogum gunune onem verırım her sene bunu belırtırım yıne unuttu ıste :KK43: napım ben sımdı arayp azıma gelenı soylemek ıstıyorm kırıldıgımı nasl bellı edeym sızce :KK43:

Arkadaslar benım odun üstü bı kocam var 6 yıl cıktık 1.5 yıldr evlıyız ınsan bı dogum gunundede 00.00da kutlamazmı ya is ıcın antalyaya gıtmıstı cma gunu 00.15te aradı bende kutlayacak sandım yattıgını haber verıyor bende soguk bı sekılde tamam dedım kızım napıyo dedı uyuyor dedm neden soguksun ne oldu yıne dıye bagırdı bıse yok dedm ne oldu dıyom dıo yok bıse dedm ıyı ya ben yatıyorm dedı ıyı geceler dedım kapattm ya belkı onemsız bıse ama ben cok önem verırım bılıyorda kendı bunu yıl donumlerı falan deıl sadece dogum gunune onem verırım her sene bunu belırtırım yıne unuttu ıste :KK43: napım ben sımdı arayp azıma gelenı soylemek ıstıyorm kırıldıgımı nasl bellı edeym sızce :KK43:

Aamaaan taktığın şeye bak yaa...

Gercekten cok odun bir Kocan varmis...

Bende her güne onem vermem ama , Dogum günü gibi gunlere onem veririm.
Ilaki hediye felan alinmasi gerekmiyor , sadece hatirlanmak istiyor insan ..
Guzel bir söz, bir mesaj..
Yani insan hatirlandigini bilse yeterli..

Yarin kutladigindada onemi kalmadigini ve tavrini belli et.m

Unutuyorsa sorun yapman neyse de 00:00 da kutlamıyor diye sorun yapma bence. Bunun için ağzına gelen söylenir mi?
Bana böyle bir şey yapan oldu mesela ben unuttuğunu düşündüm ama hiç birşey demedim dememde zaten. Tam 23:59 da kutladı unuttuğunu düşüneyim diye yapmış ve ben o zaman daha mutlu omuştum. :)

eşinin kredi kartı ile kendine pahalı bir doğumgünü hediyesi al, bak bakalım bir daha unutuyor mu! :confused:

not: cuma gecesi demişsin, c.tesi geçti, tamamen unuttuğunu varsayarak yazdım :)

Benimkide 7 yıllık evliyiz bir insan hiçmi bir süpriz yapamaz yani beceriksizmi unursamazmi bilemedim. Gelir eve ben gidip bir pasta alayım diyip çıkar. Bende artık ne süpriz yapıyorum ne bişey. Bu sevgililer günü sabah sevgililer günün kutlu olsun diye öptü. Bende diyorum gelirken 5 liraya tek bir çiçek te olsa alır yani bana o bile yetecek. Ama yok yok
O akşam yemeğe anneme gidecektik ben iki dirhem bir çekirdek giyindim dedim bari beni öyle görünce gel bir çay içip gelelim der belki ama nerde.

Akşam eve dönerken bakkala girdik bizden yaşça büyük bir abi sohbetimiz de var. Eee sen hediyeni göster ne Aldı enişte dedi . Ben bişey demedim sor bizim hanıma dedi. Kadına almış altın kolye. Bir güzel havasını bastı. Bizimkide pişkin pişkin baktım espiri yapıyor konu hakkında. Ben daha geçtim altını kendi isteği ile bir hediye aldığını görmedim dedim. Yani yapmak istemem başkasının yanında ama o saate kadar dolmusum bide piskinlik yapınca bende başladım baya mahçup oldu. Diyor bide ya 10 gün sonra doğum günü var. Bundan önce ne yaptın da şimdi ne düşünüyorsun.
Dedim.
Ya altın şu bu değil istediğim . Mesela o gün yolda anneme giderken 5 liraydi 1 gül. 1 gül alsın ne bileyim sabah bana not olarak bir kağıt yazsın. Bişey bişey yani. Ugrassin düşünsün isterim. Ben depresyonumu önümüzdeki haftaya saklıyor um. Ya ben pahali yemek ler pahalı hediyeler değil ince düşünülmüş şeyler istiyrum. Mesela sevgililer günü sevgili olduğumuz zaman gittiğimiz deniz kenarına gidip orada bir Bank'ta oturup eski günleri anmak için hadi seni biyere götürücem süpriz diyip alıp oraya götürsün. Ya bu beni inanılmaz mutlu eder. Doğum gunumden sonra çık fena catıcam hatta buraya konu başlığı bile buldum. Pofffff

valla benmde eşim dogum günümde nöbetteydi bütün gün ne msj ne bişey heryerden msj attım sagol iyiki dogmuşum diye adam ertesi gün süpriz dogum günü yaptı bi mekanda sagolsun sıkma canını dur bakalm

bence hicbirsey söyleme..hatirladigi vakit utanir iyi bir ders olur ona

ama cuma 00:15 diyor
c.tesi bitti, pazar bitti
gerçi herkes aynı şeyi yazdı, yani doğumgünü bitmemiş gibi
ben mi yanlış anlıyorum acaba? o_O

Ben de şu şekilde anladım, doğum günü atıyorum 16 şubat olsun, 15 şubatın bittiği 23:59'dan sonra gelen dakika 16 şubat 00:00'da kutlamasını istiyor. Ama o 00:15'te arayıp bir de kutlamıyor diye kızıyor konu sahibi.

Ben de şu şekilde anladım, doğum günü atıyorum 16 şubat olsun, 15 şubatın bittiği 23:59'dan sonra gelen dakika 16 şubat 00:00'da kutlamasını istiyor. Ama o 00:15'te arayıp bir de kutlamıyor diye kızıyor konu sahibi.

Aynen öyle ya sacma gelır bazısınada ben bu konuda takıntılıyım 7 yıldırda bunu biliyor yıne aynısını yapıyor az once aramıs bısemi oldu dedı yok dedm özgecan icinmi aglıyosun hala dedı evet ona uzuluyorm hala dedım uykm geldı dedm kapattm bakalm yarn buyk bı suprız olmazsa burnundan getrecem :)

Aynen öyle ya sacma gelır bazısınada ben bu konuda takıntılıyım 7 yıldırda bunu biliyor yıne aynısını yapıyor az once aramıs bısemi oldu dedı yok dedm özgecan icinmi aglıyosun hala dedı evet ona uzuluyorm hala dedım uykm geldı dedm kapattm bakalm yarn buyk bı suprız olmazsa burnundan getrecem :)

Tarihler de mi tuttu :KK70:

cuma gecesi 00:15 dediğine göre doğumgünü 14 şubatmış (c.tesi)
konu sahibi sadece cuma gecesi 00:00 dan sonra aranmadı diye mi kızmış? :KK57:

konu sahibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tamamen mi unuttu? yoksa 00:00 lı saatlerde aramayı unuttu da sonra hatırladı mı?

pööfff 00.00 ne ya ...
benım erkek arkadasım da hatırlamaz hatta onem bıle vermez ama bana olan sevgısı onem verıpte sevgı pıtırcıgı gıbı dolaşan nerdesın aşkım burdayım aşkımcılara da bın basar yani...
napım bırakım mı adamı 00.00 da kutlamıyo dıye

Son düzenleme:
cuma gecesi 00:15 dediğine göre doğumgünü 14 şubatmış (c.tesi)
konu sahibi sadece cuma gecesi 00:00 dan sonra aranmadı diye mi kızmış? :KK57:

konu sahibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tamamen mi unuttu? yoksa 00:00 lı saatlerde aramayı unuttu da sonra hatırladı mı?

Afedersınjz kızlar noktalama ısaretlerını kullanmamısım :) cuma gunu ant gıttı 16subat dogum gunum :)

X