Doğuma Hazırlık Doğum için alıp memnun kaldığınız gecelik, pijama markaları ve internet siteleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Chek

Sebebi neydi ki?
Pro Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.321
Hanımlar 32 haftaya kadar doğum çantamın eksikliklerini halletmeyi düşünüyordum
Şöyle bir gecelik, pijama vs araştırayım dedim ama internette genellikle adını hiç duymadığım markalar var
Sizler hangi sitelerden, hangi markalardan alışveriş yapıp memnun kaldınız.
Ya da hangi şehirde, hangi semtte, hangi dükkan mağazadan güzel ürünler aldınız.

Tozlu.comdan siparis verdim sabahligi+ dugmeli kisa kollu pijama ustu+ pijama alti lastigini beline gore ayarliyorsun ve kumasu harika geldi bana ve 50 tl istersen gecelik gibi olanda var 25 tl.
ben takim aldim 50 tl gercekten gelen urunden memnun kaldim canin bakarsin :KK66:

Tozlu.comdan siparis verdim sabahligi+ dugmeli kisa kollu pijama ustu+ pijama alti lastigini beline gore ayarliyorsun ve kumasu harika geldi bana ve 50 tl istersen gecelik gibi olanda var 25 tl.
ben takim aldim 50 tl gercekten gelen urunden memnun kaldim canin bakarsin :KK66:
dediğiniz ürünü göremedim ben

evet baktım göremedim tarif ettiğiniz ürünü...bende kırmızı istiyorum..

bunlarda sabahlık yok bana gelen sabahlık + kısa kollu pijama üstü + alt pijama takım kırmızı olan..
takip edin eminim ki çıkar karşınıza ben 1 ay oldu alalı

Canım beden olarak normalde giydiğin bedeni mi seçtin.

Evet canim xl giyiyordum xl aldim ve giydim hatta gayet guzel oldu suan gobekten oturu xxl giymeme ragmen onda oldu :)
zaten dogumdan sonra gobis ufalicak ya

Canım bazen hemen küçülmüyormuş göbüş ödemdir şişlik vs dolayı ondan::)

Ama onu pileli ve bol ben bu gobisle girdiysem icine ozaman haydi haydi girerim :)
10 kilo almisim 1 ay var doguma hemen hemen tas patlasin 2 kilo alsam 12 kilo ile tamamlarim

Ya tozlu da ben çok çeşit göremiyorum. Hep ayni şeyler. .. zaten hamile bölümünde tunikler altta da bikaç çeşit gecelik pijama falan var. Ama fiyatları çok uygun. Normalde fiyatlar 100-150 o şekil

lohusa sepeti diye bi site var ben ordan bakınıyorum daha almadım fiyatlar piyasanın aynısı ama daha güzel modeller var isterseniz bakabilirsiniz :anneadayı:

bu tozludakiler de çok güzelmiş hem fiyatı da uygun, sabahlığı da olsaymış güzel olurmuş neyse ben sipariş verdim kızlar sağolun iyiki söylediniz:KK50: hiç tozluya bakmamıştım iyi oldu bu :KK49:

vişneli turtam her yazdığına cevap yazıyormuşum gibi oluyor bu kız da hep peşimde diyeceksin ama:KK22: gerçekten güzel mi tozludakiler, ben sabahlıklı olanı göremedim bitmiş demek ki ben de sipariş verdim gelecek inşallah:p böyle her yeni alışverişte birazz daha heyecan basıyor beni doğumun yaklaştığını daha da hissediyorum :anneadayı:

vişneli turtam her yazdığına cevap yazıyormuşum gibi oluyor bu kız da hep peşimde diyeceksin ama:KK22: gerçekten güzel mi tozludakiler, ben sabahlıklı olanı göremedim bitmiş demek ki ben de sipariş verdim gelecek inşallah:p böyle her yeni alışverişte birazz daha heyecan basıyor beni doğumun yaklaştığını daha da hissediyorum :anneadayı:
estahfurullah birtanem bir daha duymıyım ögle şey mi olur :)
bitmiş demekki tatlım ben çok memnunum kumaşı ince ve rahat belden ayarlanbilir olması sezeryan olursan bollaştırırsın felan çok hoş gerçekten ben yıkadım ütüledim koydum cantamız hazır :)
biz alışverişi bitirdik adan z ye herşeyi hazır kızımın bir tek kendi kaldı :)
hayırlısı ile alalım kucagımızada şimdi yerleştirmeseydim size foto atardım ama kızlar ütülü çantada çanta tıklım tıklım ksurua bakmayın :KK66:

estahfurullah birtanem bir daha duymıyım ögle şey mi olur :)
bitmiş demekki tatlım ben çok memnunum kumaşı ince ve rahat belden ayarlanbilir olması sezeryan olursan bollaştırırsın felan çok hoş gerçekten ben yıkadım ütüledim koydum cantamız hazır :)
biz alışverişi bitirdik adan z ye herşeyi hazır kızımın bir tek kendi kaldı :)
hayırlısı ile alalım kucagımızada şimdi yerleştirmeseydim size foto atardım ama kızlar ütülü çantada çanta tıklım tıklım ksurua bakmayın :KK66:
ayy ne güzel her şey hazır, bizim de bana alınacak ufak tefek şeyler kaldı işte birkaç hafta sonra annem gelecek inşallah o zaman yıkayıp ütüleyip hazırlıcaz biz de , çok heyecanlı yaa allahım kucağımıza da almayı nasip etsin :21:

kızlar ben pembe almayı düşünmüştüm sonra kanama vs durumu olucak ilk gün yogun oluyormuş gerçi hasta bezi ve büyük paket ped aldık ama insan tedirgin olur die kırmızı aldım ve pijama takımı tercih ettim uzun gecelik te var ama
altımda hasta bezi varken gecelik tarzı rahatsız olucak yok oram buram açılırmı derdi var rahat edemem dedim tercih size kalmış genede.. link atıyorum http://www.tozlu.com/kisa-kol-hamile-pijama-takimi_339498_u bana gelen ürün aynı böyle ama bende + uzun kollu sabahlgımız var belden baglamalı sanırım kalmamış siz takip edin genede isterseniz şimdi sipariş verin fark etmez ben 50 tlye aldım kargoyla 60a geldi genede uygundu ama çünkü 100 150li hep takımlar hele hele lohusa adı altında çok pahalıya satıyorlar bilginize :KK66:

aa ben de bunun aynısını aldım :) ben de senin gibi düşünerek kırmızı aldım canım, uzun gecelik aldım bir de ikisi de aynı renk olmasın diye onu pembe aldım:KK66:

X