Doğum izni... Bilgisi olan lütfenn yardımcı olsun...

gonca_1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
37
0
36
İstanbul
Merhabalarr kızlar bişeyy sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.. Ben suan 1.5 aylık hamileyim ama benim bir sorunum var benim kalçamda ve belimde protez var ve benim kilo almam çok sakıncalı böle özel durumlarda erken doğum izni alabiliyormuyuzz... Yaşım 27 ilk hamileliğimm vee benim 50 kiloyu geçmemem lazım suann 57 kiloyumm malesefff tabikii önceden aldığım kilolarr eğer fazla kilo alırsam yatmam gerekior yoksa kalçada çökme htimali çok yüksek yapabileceğğim hişeyler varmı acaba yardımcı olurmusunuz.. Lütfen banaaa....

hamileliğin hayırlı olsun canım.kilo konusu senin için gerçekten önemliymiş. bir sıkıntı çıkmaz inş. kilonu kontrol altında tutmaya çalış, gerekirse diyetisyene git. izin konusunda emin değilim ama daha 1.5 aylık hamileymişsin 7,5 ayın var. o kadar ay hiçbir kurum izin vermez. yıllık iznin varsa kullanırsın, 1 ay da rapor alabilirsin. bunlar da eder toplamda 2 ay. senin yapabileceğin 1 seneliğine vaya 6 aylığına ücretsiz izne çıkmak olabilir. nacizane benim fikrim, tabi sen bilirsin.Allah kolaylık versin..

cnm ben hamileliğimin bu zamanına kadar 5 kilo aldım...we bebeğim bir haftada önde gelişiyo
bol bol süt sebze yoğurt et tüketirsen sende fazla kilo almazsın emin ol...abur cubur tüketme yeter
meyweni hiç ama hiç eksik etme hele akşamları acıkınca meywe çok güzel bastırıyo böyle yaparsan kilo almazsın cnm
bazıları iki canlıyım deyip kendilerini kaybedebiliyolar
allah sanada bebeğinede sağlık nasip etsin inşallah

Canim bi sure idare edersin ilk zamanlaridna yai sonra heyetnraporu albilirsin ama ne kadar sureyle onu bilemem yoksa arkadasin dedigi gibi ucretsizizin alirsin artik hayirli dogumlar

hepinizee çok tşk ederim.. allah razı olsun hepinizden artık yapıcaz bişeylerrr işide bırakmak istemiyorum çünkü 12 senelik elemanım onca zamanımaa yazık olurr tazminat falanda alamam tabikide benim sağlığım daha önemli amaaa bide çalışmayı seven biriyimm işyerim evime çok yakın 10 dkda yürüyorumm bütün gün oturuyorum... :))) hayırlısı artıkk

bebisin hayirli olsun:) dogum iznini dogum oncesi yasal hakkindan daha fazla alamazsin canim-ucretsiz izinde dogumdan sonra ancak alabilirsin.zorlanirsan raporlarla idare edeceksin bildigim kadariyla rapor hakkinda sureli-heyete gireceksin muhtemelen uzun sure icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…