- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 28
- Konu Sahibi askolottammm
Selamlar doğumdan sonra ücretsiz izin hakkını 2 yıl kullanabiliyorz diye biliyorum lakin bu tüm memuriyet hayatı boyunca 1 kereliğe mahsus mu böyle yoksa 2.cocuktada kullanabilirmiyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her çocukta kullanabilirsinizSelamlar doğumdan sonra ücretsiz izin hakkını 2 yıl kullanabiliyorz diye biliyorum lakin bu tüm memuriyet hayatı boyunca 1 kereliğe mahsus mu böyle yoksa 2.cocuktada kullanabilirmiyiz
TeşekkürlerHer çocukta kullanabilirsiniz
Teşekkürler
:)) iyiyim ne yapayım durduk yere cırlamıyorz herhlde şekerimKız sana bir durgunluk gelmiş…
İyi misin sen
Evlilik yaraması gerekiyordu ne bu durgunluk:)) iyiyim ne yapayım durduk yere cırlamıyorz herhlde şekerim
Hamileyim:)Kız sana bir durgunluk gelmiş…
İyi misin sen
Valla mı 2 ayda ne hamileliği kızzzHamileyim:)
Evliliğimde problem yok çok şükürEvlilik yaraması gerekiyordu ne bu durgunluk
Ne iki ayı kimle karıstırıyosn beniValla mı 2 ayda ne hamileliği kızzz
K kanaryam07 ben ikinizi karıştırdım alakalıda özür dilerim beybiNe iki ayı kimle karıstırıyosn beni
Hadi hayırlı uğurlu olsun sinirini çocuğa da geçirmezsin inşallah hayırlı bir gebelik olsunHamileyim:)
Sinirim falan yok benim burası gerçek hayat değil vee sinirimi bozanlara çicek gönderecek değilimHadi hayırlı uğurlu olsun sinirini çocuğa da geçirmezsin inşallah hayırlı bir gebelik olsun
Gidiyorum ben yoksa az kaldı saydırmaya başlayacaksınSinirim falan yok benim burası gerçek hayat değil vee sinirimi bozanlara çicek gönderecek değilim
Gidiyorum ben yoksa az kaldı saydırmaya başlayacaksın
Hadi güle güleGidiyorum ben yoksa az kaldı saydırmaya başlayacaksın