Doğuma Hazırlık Doğum İzni

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.984
1.000
Merhaba kızlar,

Doktorum beni yarın için çağırdı. Gel 32 hf lık raporunu verelim dedi. Yarın tam olarak 31+4 olacağım. Pazartesi günü 32+0 oluyorum. Doktorum sorun olmaz 32 nin içindesin bebekte 2-3 hf kadar önden gidiyor, sorun olmaz dedi. Sizce bir problem olmazmı? Kafam çok karıştı.

bnmde kafamı karıştırıyor şu izin meselesi benmde 6 nisanda 32+0 oluyor bikaç gün önceye randevu alıp gitsm verrmi acaba yoksa tam 6 nisanda mı gidiyim

bnmde kafamı karıştırıyor şu izin meselesi benmde 6 nisanda 32+0 oluyor bikaç gün önceye randevu alıp gitsm verrmi acaba yoksa tam 6 nisanda mı gidiyim

dönüşteki izniniz bir kaç gün daha erken biter başka bir problem olacağını sanmıyorum. ama 6 nisana da daha çok var bence siz biraz daha bekleyin derim.

dönüşteki izniniz bir kaç gün daha erken biter başka bir problem olacağını sanmıyorum. ama 6 nisana da daha çok var bence siz biraz daha bekleyin derim.
2 nisana aldım randevumu acaba değiştirsemmi? doktor 6 nisanda tekrar gel ozmn mı vericem der acaba

bebeklerin gelişimi genelde ilerde oluyor demez sanırım ben 32 hafta raporumu almaya gittiğimde bebek 33 haftayla uyumlu demişti. için rahat etmeyecekse 6 nisana değiştir randevunu ama sorun olacağını sanmam.

dönüş sıkıntı değil çünkü ben çıkışımı vereceğim. yani doğum sonrası çalışmayacağım

Merhaba kızlar,

Doktorum beni yarın için çağırdı. Gel 32 hf lık raporunu verelim dedi. Yarın tam olarak 31+4 olacağım. Pazartesi günü 32+0 oluyorum. Doktorum sorun olmaz 32 nin içindesin bebekte 2-3 hf kadar önden gidiyor, sorun olmaz dedi. Sizce bir problem olmazmı? Kafam çok karıştı.

evet canım benim doktorumda bana 32. haftaiçinde gel demişti geçen hafta pazartesi aldım ben raporumu mesela.5 haftam doğum sonrasına eklendi.
bide tam emin olmamakla beraber 37 den önce doğum yaparsan hakkın yanmıyor diye biliyorum.yani yine 5 haftan doğum sonrasına eklenmiş oluyorya o yüzden sanırım.

merhaba, konuya bayadır kimse bakmamış ama güncellemek adına yazmak istedim,bu cumartesi 32.haftama giriyorum ve erken doğum riskim de olduğu için sadece ayın sonuna kadar 1 hafta fazladan çalışmak istiyorum. netten baktım fakat tüm açıklamalar 37.haftaya kadar diye yazıyor bende alo 170.i aradım ve sordum, dr. raporda istediği haftayı belirtebilirmiş yani 34.haftaya kadar çalışabilir de diyebiliyormuş. Ancak sormayı unuttum 32.hafta cumartesiye denk geliyor raporu ogün almamda bir sakınca yoktur herhalde, bilen varsa yardımcı olabilir mi yani geçerli olmazsa cuma günü gideyim doktora

Kızlar doktor bana ayın 8 nde gel dedi ama ben 1 nde gideceğim hesaplarıma görede 1 nde 32 haftalık oluyorum zaten niye 8 nde çağırdı anlamadım. bi aydınlatın beni rapor alabilir miyim ??? çok istiyorum bir an önce rapor alıp evde uyumayı :KK52:

Kızlar doktor bana ayın 8 nde gel dedi ama ben 1 nde gideceğim hesaplarıma görede 1 nde 32 haftalık oluyorum zaten niye 8 nde çağırdı anlamadım. bi aydınlatın beni rapor alabilir miyim ??? çok istiyorum bir an önce rapor alıp evde uyumayı :KK52:
canım kendin hesapla 32+0 da alabiliyorsun raporu ben de o günleri görmeyi çok istiyorum şuan 22 haftalık oldum ama her geçen gün çalışmak çok zor oluyor ben 32 den sonra iyi olursam bir kaç hafta daha çalışmak istiyorum ama o zaman nasıl olurum bilmiyorum daha çok var bir an önce geçsin günler istiyorum :)

ben de 2 gün önce gittim 31+4 teydim. raporu 32. haftayı bitirince veriyoruz dediler yarın 32+0 olacağız inşallah hem muayene olacağım hem de çalışabilir raporu alacağım.

ya beni rapor sonrasi odemeyi nasil alacagimiz konusu da cok dusunduruyo. dogumdan sonra rapor bitipte ise basladiimizda aliniyo gibi okudum dogru mu bilen var mi? ve mesela calisabilir raporu aliorz ya o zamanda mi maas odemiyo sirket o da rapordan sayilip devlet tarafindan mi odeniyo nasi oluyo bilen yasayan deneyim edinen bi bilgi verebilir mi?

ben de 2 gün önce gittim 31+4 teydim. raporu 32. haftayı bitirince veriyoruz dediler yarın 32+0 olacağız inşallah hem muayene olacağım hem de çalışabilir raporu alacağım.

benim de yarın 32+0 oluyor bebişim. muhtemel dogum tarihimiz aynı . saglıklı dogumlar diliyorum şimdiden :)

X