Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dogum kontrl hapını bıraktıgımdan beri saç dökülmemi ve yaglanmasını durduramıyorum:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ddeeniizz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
92
1
16
İzmir
belara adlı dogum kontrol hapını kullandm 1 bucuk yıla yakın bıraktıgım günden itibaren saçım dökülüyo ve saçımda egzema oldu yaglanmaktan..8 aydr dökülüyo ve artık yarıya düştü saçım at kuyrugu yapınca görebiliyorum ne kadar azaldgını bnmle aynı durumda olan ve çözüm bulan varmı zaten ince telliydi saçlarım şmdi artk hm az hem ince telli hm yaglı :(

belara adlı dogum kontrol hapını kullandm 1 bucuk yıla yakın bıraktıgım günden itibaren saçım dökülüyo ve saçımda egzema oldu yaglanmaktan..8 aydr dökülüyo ve artık yarıya düştü saçım at kuyrugu yapınca görebiliyorum ne kadar azaldgını bnmle aynı durumda olan ve çözüm bulan varmı zaten ince telliydi saçlarım şmdi artk hm az hem ince telli hm yaglı :(

canım sende ki sorun neydi...neden doğum kontrol hapı kullanıyordun....

benimki pskolojik saçma bi hastalık canım kist yada hormon bozuklugu yada herhangi bi saglık problemim cıkmıyor onlarca kez tahlil yaptırdım hep temiz sonuçlar ama iki ayda bir adet oluyorum 22 yasındayım hapı bıraktıgımdan beri saçım avuç avuç dökülüyor

benimki pskolojik saçma bi hastalık canım kist yada hormon bozuklugu yada herhangi bi saglık problemim cıkmıyor onlarca kez tahlil yaptırdım hep temiz sonuçlar ama iki ayda bir adet oluyorum 22 yasındayım hapı bıraktıgımdan beri saçım avuç avuç dökülüyor

hım....ben henüz hormonlarıma baktırmadım...benim de dökülme var ama avuç avuç değil yağlanmayla birlikte dökülüyor bir de saçlarım ince telli kırılıyor...adetimde hiç şaşmaz...bakalım ne çıkıcak:(

Canım ne yaptın geçtimi dokulmen yada yenileri ciktimi bende 2017 de bıraktım doğum kontrol hapını ve saçlarımın %60 ı döküldü egzama oldu şimdi dokulmeyi durdurdum ama yenileri çıksın istiyroum

Saç dokulmem çok şükür eskiye gore çok iyi dökülüyor ama öyle avuç avuç değil ben en son aldim makasi baya kestim küt gibi yaptim şampuanlar bakimlar vitaminler sacim suan toparlama asamasinda kalinlasti ama zaten saçım seyreklesmisti baya bakalım 1 snee sonra nasıl olucak

Back
X