Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba..mart sonu düğünüm var dogum kontrol hapına nasıl ve nezaman baslamalıyım mart 10-11 gıbı adet olacagım ılk gun almaya baslasam adetın ılk gunu yani korunma sağlanırmı geç mi kaldım yoksa?
kızlar merhaba..mart sonu düğünüm var dogum kontrol hapına nasıl ve nezaman baslamalıyım mart 10-11 gıbı adet olacagım ılk gun almaya baslasam adetın ılk gunu yani korunma sağlanırmı geç mi kaldım yoksa?
peki ondan önce alsam koruma olmazmı ki sanırım kıstım var sol da kasıgım sızlıyo stres yapınca cıkıyo bende eger kıst varsa adet gecıkecek nasıl alcam hapı bılemıyorum şuan .c tesi doktra gıdıcem
peki ondan önce alsam koruma olmazmı ki sanırım kıstım var sol da kasıgım sızlıyo stres yapınca cıkıyo bende eger kıst varsa adet gecıkecek nasıl alcam hapı bılemıyorum şuan .c tesi doktra gıdıcem
kistin varsa doktor zaten dk hapı önerir canım en iyi bilgiyi doktordan alırsın zaten benim ablam evlenmeden bir ay önce başlamıştı dk hapına doktor öyle önermişti