doğum kontrol hapı hakkında bilgisi olan ?

Queennlu26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
1
0
merhaba arkadaşlar. yeni evliyim Geçen ay yasmin adında doğum kontrol hapına başladım saati saatine düzenli içtim geçen Salı akşamı son hapımı içtim 4 sonra regl oldum. Salı akşamı tekrar hapa başladım fakat 8. gün başlamam gerekirken ben 7. günün akşamı başlamışım. 2. hapımı içtikten sonra eşimle ilişkiye girdim bugün içime boşaldı hapın etkisi çoktan başlamış mıdır yoksa erken içtiğim için sıkıntı olur mu? bilgisi olan arkadaşlar şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar. yeni evliyim Geçen ay yasmin adında doğum kontrol hapına başladım saati saatine düzenli içtim geçen Salı akşamı son hapımı içtim 4 sonra regl oldum. Salı akşamı tekrar hapa başladım fakat 8. gün başlamam gerekirken ben 7. günün akşamı başlamışım. 2. hapımı içtikten sonra eşimle ilişkiye girdim bugün içime boşaldı hapın etkisi çoktan başlamış mıdır yoksa erken içtiğim için sıkıntı olur mu? bilgisi olan arkadaşlar şimdiden teşekkürler
bir sıkıntı olacagını sanmıyorum geç alsan belki..
Ben kullandıgım zamanlarda 7 günlük arada bile regl dışında eşimle birlikte oluyordum ve içe boşalma söz konusu oluyordu.
ve hapı bıraktıktan 1 sene sonra kaldım hamile..
sanmıyorum sen stres yapma kendine reglinide etkiler çünkü

4 sene kullandım, tecrübelerime dayanarak söylüyorum hamile kalırsan çok ciddi mucize olur :) endişe etme ama hormonlar oynamaya gelmiyor, dikkat edersin bi dahaki sefer gününe

X