Dogum kontrol hapi yan etkileri

bordomavili_kiz42

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
98
32
8
28
Kizlar ben yeni evliyim ilk ay hic korunmadim ikinci ayda adetin birinci gununden itibaren dogum kontrol hapi almaya basladim her aksam ayni saatte Ama adetlerin bitmesine ragmen goguslerimdeki hasaasiyet siskinlik gecmedi ve kasigima surekli adet sancisi gibi agrilar giriyordu ve bazen kan lekesi veya akinti geliyordu sanciyla birlikte bir de cok yorgunum hep uyumak istiyorum. Haplari bugunden itibaren kullanmayi biraktim 14 draje kullandim. sizce haplar yan etkimi yapyor ismi microgynon. Evliligim ani oldugu icin doktora sormadan aldim.

Kizlar ben yeni evliyim ilk ay hic korunmadim ikinci ayda adetin birinci gununden itibaren dogum kontrol hapi almaya basladim her aksam ayni saatte Ama adetlerin bitmesine ragmen goguslerimdeki hasaasiyet siskinlik gecmedi ve kasigima surekli adet sancisi gibi agrilar giriyordu ve bazen kan lekesi veya akinti geliyordu sanciyla birlikte bir de cok yorgunum hep uyumak istiyorum. Haplari bugunden itibaren kullanmayi biraktim 14 draje kullandim. sizce haplar yan etkimi yapyor ismi microgynon. Evliligim ani oldugu icin doktora sormadan aldim.
Ben cok uzun zamandir ayni hapi kullaniuorum bu tarz eetkiler hoc gormedim fakat her ilac her insanda ayni etki gostermeyebiliyor

Kullanmayin arkadaslar dogum kontrol hapini kadindogumda calistim dr larim bile onermiyordu helede sigara kullaniyosaniz asla kullanmayin binde birde olsa basina gelince %100 oluyor pıhti atiyo beyne kismi felç riski war en yakinim kuzenimin basina geldi sigarada kullanmyodu ustelik ve tetkikleride yapilmisti kullanabilirmi diye.baş ağriniz oluyosa beklenmedik etkileri varsa aninda birakin.ayrica meme kanseri riskinide artiriyor diye hatirliyorum dr larimdan.öyle yada böyle zararli..benim dugunum reglme denk geliyodu primolut n diye bi geciktirici kullandim o bile duzenimi alt ust etti hep hormonlarimizi bozuyo bu ilaclar valla...

Back
X