Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepinize merhaba..3 aylık evliyim düzenli olarak kullanıyorum da adetım bıttı 8.gun yenı kutuya başlanıyor ya ben dun başlamayı unuttum sımdı bugun başlayınca iki hap bırden mı alacagım yada tek hap mı lütfen bilen yardımcı olabilir mi.
işte benimde kafam karıştı kızlar yani yeni kutuya dün başlayacağıma bugun başlayacagım ama napıcam anlayamadım valla iki türlusude mantıklı karar veremiyorum
Fark etmez, ha 8 ha 9.gun..bende 4.gun baslarim dr oyle soylemisti, bazen almayi unutuyorum 5.gun basliyorum sorun yok..işte benimde kafam karıştı kızlar yani yeni kutuya dün başlayacağıma bugun başlayacagım ama napıcam anlayamadım valla iki türlusude mantıklı karar veremiyorum
Yani iki hap birden almana gerek yok..9.gun baslarsan sadece ilaci birakinca adetin bir gun gec baslar hepsi bu..
genelde 2 happ alin deniliyo 1 gun unutuncakızlar hepinize merhaba..3 aylık evliyim düzenli olarak kullanıyorum da adetım bıttı 8.gun yenı kutuya başlanıyor ya ben dun başlamayı unuttum sımdı bugun başlayınca iki hap bırden mı alacagım yada tek hap mı lütfen bilen yardımcı olabilir mi.
Dr yine bi sor istersen ama bende ilk aylarda ara kanama oldum, gec oldum vs vs..Siz sanırım kullanıyorsunuz benimde 2 ay sonra düğünüm var dr yasmin kullan demişti bir kutuyu bitirdim şuan 4. gün oldu ama hala adet olmadım hiçbir belirtide yok ağrı falan. ilk zamanlar böyle olması normalmi? ya da ne zaman sonra bir düzenim olur?
Yasmin kullanıyorsanız prospektüste yazana göre iki hap almanız gerekiyor. Başka bir markaya lütfen yine prospektüste yazılanları uygulayın. Eğer attıysanız internette bulabilirsiniz[/QUOT
evet canım yasmın kullanıyorum da yani onu arada unutulan haplar için yazmışlar...birde hap bıtımınde esmax antidepersana basladım kaygı bozuklugum nuksettıgı ıcın 5 mg aldım bı haftadır.şimdi yasmın hapın yenı tabletıne baslıcam dıyorum etkısını azaltır mı ayy ne zor ya korunmakta hep olan kadına oluyo..
yani korur diğilmi bi gün gec basladın diye etkisini yitirmezYani iki hap birden almana gerek yok..9.gun baslarsan sadece ilaci birakinca adetin bir gun gec baslar hepsi bu..
Fark etmez, ha 8 ha 9.gun..bende 4.gun baslarim dr oyle soylemisti, bazen almayi unutuyorum 5.gun basliyorum sorun yok..
Ama aralarda unutursan sikinti, diyelim 5 gundur devam ettigib ilaci 6.gun unuttun, onu yapma iste.