Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba.... Doğum kontrol hapı kullanırken gebe kalmak mümkünmü? Korunmadan ilişkiye girdim. Bugün 2. Kutumun son tabletini içicem. Çokta ağrım var. Öle bişi mümkün olmasa gerek. Dimi
merhaba ben cumartesi günü ilişkiye girdim eşimle dört aydır doğum kontrol kullanıyorum prezervatif kullanmadı ben de kutunun ilk haftalarında iki hapı uunuttum doğumkontrolü bıraktından 3 gün sonra regl oluyordum bugün dördüncügün ve olmadı sizce gebelik mümkün mü
dördüncü gün olunca ve adet olmayınca korktum biraz bulantım da vardı sanırım çok stresten ilk kez korunmadan oldu ve hapın bittiğigün olduğu için çok endişelendim
Merhaba 4 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum ilk kutu dokunmuştu sonra doktor başka hap verdi o gayet iyidi ancak bugün kahve bir leke geldi neden olabilir ? Hap dokununca böyle gelmez miydi 2. Ve 3. Aylarda böyle birşey olmadı