doğum sancısı çekerken herkese selam

Rabbim yar ve yardimcin olsun canim suan ben bile cok heycanlandim insallah hayirlisiyla alirsin melegini kucagina güzel haberlerini bekliyoruz buradan :KK36:

İnşallah sağlıkla hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım rabbim kolaylıkla doğurmani nasip etsin

ayy canım yaa heyecanına burdan ortak oldum şimdi çoktan bebeğini almışsındır kucağına inşallah. daha sonra doğumda yaşadıklarını anlatırsan bize de yardımcı olursun arkadaşım :anneadayı:

Doğum Sancısı çekiyorum hastanede ,rahatladığım aralkta da yazayım dedim ,duanızı bekliyorum kardeşlerim inşallah normal doğum olacak ,Allaha emanetiniz Rabbim herkesi kurtarsın

ay maşallah canım gelior demekki prenses artık Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşallah dualarımız seninle gelişmelerden haberdar et bizi ama merak ederiz :KK66:

Maşallah canım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın . Darısı bizim gibi bekleyenlere olsun inşallah bizimkiler de çok bekletmezler :)

Merhaba bugun ebede kontrolum vardi idrarima bakti protein fazla dedi ve idrarimi hastaneye gonderdi ne anlama geliyor tansiyon seker normal

Kızlar Allaha şükür olsun bebişim bugün saat skşam dokuzda dnyaya geldi darısı başınıza,suni sancı epidyralle doğum yaptım açılma yeterli olmadığından,açıkçası çok zor doğurdum ama olsun hepsi bitti gittiii:))

Hadi geçmiş olsun canım.. darısı artık başımıza inşallah.. Ama suni sancısız inşallah.. Bir daha katlanmak istemem doğrusu.. :-)
Neyse güle güle sağlıcakla büyüt kızını..

Kızlar Allaha şükür olsun bebişim bugün saat skşam dokuzda dnyaya geldi darısı başınıza,suni sancı epidyralle doğum yaptım açılma yeterli olmadığından,açıkçası çok zor doğurdum ama olsun hepsi bitti gittiii:))
Hadi gözünüz aydın:) allah vatanına milletine sizlere faydalı evlat eylesin:) analı babalı büyüsün inşallah.....

X