Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimci olsun canim saglikla al bebegini kucaginaDoğum Sancısı çekiyorum hastanede ,rahatladığım aralkta da yazayım dedim ,duanızı bekliyorum kardeşlerim inşallah normal doğum olacak ,Allaha emanetiniz Rabbim herkesi kurtarsın
Allah bi avazda kurtarsın inşallah sağ salim bebeğin ve sen Allaha emanet ol canimDoğum Sancısı çekiyorum hastanede ,rahatladığım aralkta da yazayım dedim ,duanızı bekliyorum kardeşlerim inşallah normal doğum olacak ,Allaha emanetiniz Rabbim herkesi kurtarsın
Doğum Sancısı çekiyorum hastanede ,rahatladığım aralkta da yazayım dedim ,duanızı bekliyorum kardeşlerim inşallah normal doğum olacak ,Allaha emanetiniz Rabbim herkesi kurtarsın
İdrarında protein kaçağı olduğu ortaya çıkmış doktor ne diyecek bakalımMerhaba bugun ebede kontrolum vardi idrarima bakti protein fazla dedi ve idrarimi hastaneye gonderdi ne anlama geliyor tansiyon seker normal
Kızlar Allaha şükür olsun bebişim bugün saat skşam dokuzda dnyaya geldi darısı başınıza,suni sancı epidyralle doğum yaptım açılma yeterli olmadığından,açıkçası çok zor doğurdum ama olsun hepsi bitti gittiii:))
Hadi gözünüz aydın:) allah vatanına milletine sizlere faydalı evlat eylesin:) analı babalı büyüsün inşallah.....Kızlar Allaha şükür olsun bebişim bugün saat skşam dokuzda dnyaya geldi darısı başınıza,suni sancı epidyralle doğum yaptım açılma yeterli olmadığından,açıkçası çok zor doğurdum ama olsun hepsi bitti gittiii:))