• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sancısı

lina_nr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
345
50
28
25
Kızlar selamm ılk hamılelıgım bu dogum sancısı nasıl oluyo acaba nasıl anlıcaz 😄

Kızlar selamm ılk hamılelıgım bu dogum sancısı nasıl oluyo acaba nasıl anlıcaz 😄
Canım benim belden girmişti böyle sancı girip yayılıyor o yayılma esnasında nefesini kesiyor resmen sonra geçiyor bir süre sonra tekrar geliyor ama mesela önce 5 dk ara sonra 3 dk ara böyle böyle aralıklar azalarak devam ediyor

Canım benim belden girmişti böyle sancı girip yayılıyor o yayılma esnasında nefesini kesiyor resmen sonra geçiyor bir süre sonra tekrar geliyor ama mesela önce 5 dk ara sonra 3 dk ara böyle böyle aralıklar azalarak devam ediyor
Teşekkürler bakalım bizde ne olcakk 🫣

O sancı gelince anlamaman mümkün değil 🤭 telaş yapma o yüzden

Bende merak ediyorum yalancı sancılar vs. ne zaman olmaya basliyor acaba 😅🙈
Dogum sancisini belki hissetmemek mumkun degil ama yalancı sancılar olursa diye de endiseleniyorum🙈

30 dan sonra yalancı sancılarım başladı belden aşağı doğru vuran şiddetli bir ağrı oluyor ve sanki çocuk çıkacakmış gibi aşağıya doğru bir basınç oluyor eğer pozisyon değiştirdiğinizde yada 2 dakika sonra geçiyorsa ve sıklığı artmadıysa yalancı sancıdır ama sancıların sıklığı ve şiddeti gittikçe artıyorsa doğum sancısıdır

Ay bende 35+1deyiö dünden beri bel ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı var internette karın sertleşmesi ve nişan gelmesi belirtileri yazdığı için ciddiye alamıyorum acaba doğuruyormuyum😂

Back
X