doğum sancısı.... ?

ecrnkubra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
45
0
36
İstanbul
arkadaşlar son 10 günüm filan kaldı .. ve ben cok korkuyorummm aklıma takılan birşey var.. sancı gelmeden önce bi belirti gelirmi nebilim hani kanamam filan olurmu yada sancıdan önce sumu gelir... yoksa direk sancımı... gün içinde evde yalnızım acaba diirek sancı bastırırmı diye korkuorumm kayınvalideme haber veremezsem napıcam yahu sancı gelidiğindede birden dayanışmaz derecedemi olurr... vede ikili testim kötü cıkmıstı nolur dua edin bebeğim saglıklı dogsunnn (((

Canim insallah bebegin saglikla dogar o testler kesin cikmiyot zaten.sancin regl agridi gibi baslar yarim saatte bir agri olur dayanilmaz olmaz asla elini karnina koyunca sertlik hissedersin suyun hemen gelmeyebilir acilma kanamasi olur sanci ilerledikce pembe bir akinti gibi.sancilar 3-4saat sonra ancak canini yakar 5-10dk bir gelir

İlk dogumunsa hic korkmana gerek yok o kadar kolay olan birsey degil sanci basladiktan sonra valiz hazirlayip kendin bile gidebilirsin hastaneye hic korkma.ancak suyun hemen gelirse gitmelisin cunku enfeksiyon riski olur.bebegi disariya karsi koruyan su gittigi icin

aminnnn cnm cok saol inşlhh hepimiizn bebekleri saglıkla dogar ya eşim korkutuyo birazda aslında.. ben işte olcam annemde kal hergün birden cocuk gelir haber veremezsin filan diyo ozaman bende endişeleniyorum (( kayınvalidemdede rahat edemiyorum oyuzden azcıkda korktumdu :) neyseki birden gelmezmişşş...

Gelmez tabi kasiklarin agriyo gibi olur sen haber verirsin herkese hicbirsey olmaz merak etme saglicakla dogurursun yavrunu. Derin derin nefes almayi unutma :) hadi hayirlisi

Benim eşim de o konuda pıt diye çıkıverecek sanıyor :) Bizim de yaklaşık 2 haftamız kaldı kalmadı sayılır. Ramazanda bir yerde yemekteyken yüzümü biraz ekşitmişim sandalyede oturma şeklimi belirlerken heralde, eşimin "sakın burda doğurma yaa!" diye bir söyleyişi vardı 2 saniyede panik olmuş :)))) o nedenle rahat ol (sanki on tane doğurmuşum gibi yazıyorum ama benim de ilk) hayırlısıyla olur biter inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…