- Konu Sahibi fenogretmeni
bende doğum yaptım ve sorasında kilolarla uğraşmaktayım evde tek başımayım kimsem yok buralarda yalnız kalınca evde olmaktan ya yiyorum yada hareket yok
ayı 5 inde düşünmeye başladım kilo vermeye ölçülerimi ve kilomu kaydettim 30 günlük squart programına başladım
gel gör ki yemeğe dur diyemedim işe başlamadığım için düzenli bi yeme sistemim de yok
sizin gülüğü görüce aynı durumları paylaştığımızı hissettim ve kabul ederseniz bede size katılmak istiyorum
ben gebelikte öce 56 idim 70 kilo doğum a girdim doğum sorası bebek ödem derke 62 kiloya idim ama zamalaevde olmanın rehavetiyle şimdi 67 kiloyum boyum da kısa 152 tıfılım biraz
benim yavaş yavaş kendimi kasmadan dikkat ederek ve hareketi arttırarak e az 55 e düşmem gerekiyo
bu arada bebeğim 5,5 aylık ve hala süt emziriyorum ek gıda almıyoruz henüz
Canım hoşgeldîn tabiki katılabilirsin çok memnun olurum
Anlattıkların Okadar tanıdıkki bende gurbetteyim kızım doğduğunda Kpss mağduruydum
Bebeğim doğduktan sonra 4 aylıkken atandım mebe
Tabii ozamana kadar evde aynı durum.. Ye iç yat canın sıkılınca ye mutluluktan ye...
Verirsin canım stres yapma ben 9 ay diyet yapamadım çünkü her seferinde sütüm bitme noktasına geldi
Yanlışlarını bul onları kaldır ortadan
Mesela ben çok tatlı yerdîm birde ara öğün meyvelerim yoktu
Yavaş yavaş gidick kilolar.. bol su ve yeşillik sütünü artırır . Onun dışındaki yediğin tatlılar yalan...