Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 4,5 ay önce epidural sezaryen oldum.. doğumdan sonra kollarım ve bacaklarım uyuşmuştu ve gece de ayaklarımı ancak sürüyebiliyordum.. bir ay kadar inanılmaz ağrılarım vardı tüm vücumda, özellikle tutulma şeklinde.. sanki bir anda 80 yaşına gelmiş gişbiydim.. fizik tedavi uzmanına gittim, bir prof.a.. platesi önerdi.. bir ay devam ettim. pek de bi iyileşme göremedim.. yakında fizik tedavi almayı düşünüyorum çünkü sırtımda ayak bileklerimde ağrılarım yani şu tutulmalar devam edyor( ben epidurale bağlıyorum..
bende 5 buçuk ay önce spinalle doğum yaptım benimde kürek kemiklerimde ara ara hissizlik uyuşma vari şeyler oluyor birde aynısı sağ bacağımda oluyor dünde epey bi belim ağrıdı hamileliğimde ben de bir 21 kilo almıştım şimdi 11 kilosu gitmiş durumda aşırı terliyorum özellikle sanki spinal iğnesinin girdiği yerden terliyorum ve sırtımdan acaba diyorum vücut anca mı narkoz atıyor terle??? ayaklarımda sanki beni zor taşıyor hemencik yoruluyorum sizdede bunlar oldu mu ???
bende 8,5 ay önce epidural sezeryanla doğum yaptım ilk 1 ay inanılmaz bel tutulması va sağ bacağımda ağrılarım oldu sağ bacağımı el yardımı omadan yatağın üstüne bile koyamıyrodum bi süre sonra geçti ama şu terleme olayı berbattı buz gibi havalarda bile sırtımdan aşağı sular boşaldı. Doktor terlemenin ve ağrıların normal olduğunu söyledi. Ağrılar geçti ama şu terleme geçmedi. Önceki kadar terlemiyorum ama hala devam ediyor. Acaba yaz geldi o yüzden mi bebekle çok uğraşıyorum çoğunlukla kucakta yada yürüme çalışmları yapıyoruz bundan dolayımı bilemiyorum. Kilo olarakta eski halimden eser yok . Hayatımızda her şey değişti