Dogum sonrası beraber spor yapalım

havalikiz_84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
1.245
896
Merhaba arkadaslar ben bir ay önce dogum yaptım 25 kılo aldım suan 81 kıloyum ve 20 kılo fazlam var emzirdiğim icin sıkı diyet yapamıyorum ama spor yapmaya çalışıyorum umarım fazlası olur. Suan yaptıgım tek sey her gün düzeni olmamakla birlikte yürüyüş ve günde 20 mekik ama az buluyorum , belki birbirimizi teşvik edersek daha bir düzenli yapabilirim mesela hergün em az 1 saat yürüyüş , veya baska neler evde yapabiliriz basit ama faydalı hareketler paylaşalım tabi düzenli yapılırsa faydasını görürüz

Merhaba kizlarr yokmu yeni dogum yapan biri. Kizim 15 gunluk. 60 la hamile kaldim 86 da dogurdum. Su an 72 kg dayim. Geri 60 dusmem lazim. Hatta 55 olmak istiyorum.ekmegi komple kestim ben. 3-4 lt arasi su iciyorum. Hergun tavuk et veya balik yiyorum.sabah domatws salatalik acik cay Az peynir zeytun ve kesinlikle yumurta . Ara ogunlerde meyve. Komposto.tatliyi kompr cikardim.bu sekilde besleniyorum. Diyet olarak degil. Sadece sut yapici ve protein iceren yiyecekler tuletiyorum. Ama gorunumumden memnun degilim nefret ettim kendimden:KK43:(((( paikolojim bozuldu. 1 saat bile bi yere cikacak halde Degilim ne yapmaliyim. Evde egzersiz yapiyorum ama asil yuruyus yapmam lazim:KK43:(

Merhaba yeni anneler umarim hepiniz istediginiz gorunume biran once kavusursunuz.Bebegim 14 aylik oldu sukur bende kilolarimdan kurtuldum.
Oncelikle daha cok yeni annesiniz vucudunuz 1 ayda bu kiloyu almadiki hemen gitsin.Ancak ilkaylar kilolar daha cabuk gidiyor yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.blogumda yaptigim egzersizleri ve nasil kilo verdigimi yazdim yol gosterici olabilir.
İlk olaraknyuruyus yada yuruyus bandi kurtarici oluyor.

X