Doğum sonrası cinsel soğukluk normal mi karı koca arasında??

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
Bebeğim iki aylık oldu cinsel anlamda ben isteksizim esimde isteksiz. hamilelikte hiç birlikte olmadık bebegimize zarar verir diye. Bu uzun süreden sonra bi erkeğin istekli olması gerekmez mıydı? Konusu geçti tuhaf geliyor doğum yaptın canın yanacakmış gibi de geliyor diyor,sezeryan doğum yaptım yani soğuk. Bu durum böyle mi gider??

ben bekarım ama hamilelik sonrası erkeklerde psikolojikmiş sanırım . seni kutsal biri bir anne gibi görüyor kadınlık vasfını rafa kaldırıyor vs ayrıca yanında çocugu emrirdiği için içten içe tiksinen oluyrmuş yanlış anlama burada konu açıyorlar o bilgileri paylaşıyorum ben kişisel bir yorum değil yani hatırladıklarımı yazıyorum sana belki yararı olur .

Bir sakıncası tehlikesi yoksa hamilelikte cinselliği bitirmek sacmalik bana gore sonra araya böyle soğukluk giriyor keşke benim su son zamanlar sakincam olmasaydı da esimle zaman gecirebilseydim kaybedilen zaman geri gelmiyor
Tavsiyem bir an önce adımı sen at anne olduğun kadar kadinsin ihmal etme

ben de erkeklerde psikolojik diye okumuştum. hatta ananemin bu konuya dair bir anekdotu bile vardı da hatırlayamadım (= sanırım ilk adım biraz sizde yatıyor doğum yapan taraf olarak. bence sizde neden isteksizlik var ona yönelmek lazım.

Sizin sorununuza çözüm öneremeyeceğim ama burayı okuyan başka kadınlar olursa lütfen lütfen lütfen doktorunuz "seks yapmayın, bebeğe zararlı" demedikçe kendi başınıza seksi bırakmayın.

Zaten sürekli doktor kontrolündeyiz değil mi? Neden kendi kafamıza göre iş yapıyoruz?

Ben doğuma 10 gün kalaya kadar eşimle beraber oldum, her 2 hamileliğimde de. Allaha şükür bir sakınacsını görmedik.
Doğumdan sonra da 40 gün zaten yapılmıyor. 45. gün birlikte olmuştuk. Üstelik normal doğum ve bir sürü dikiş sonrası.

Bence ilk adımı siz atın. Erkekler için iyi bir şey değil bu kadar uzak kalmak.

Neden 9 ay sevismediniz hamileliginiz tehlikeli miydi

Siz ufak adimlar atin. Cinselligi yasadikca_yasayasiniz gelecektir bence. Canim istemiyor dedikce de uzaklasirsiniz.

Kimse kafasina gore hamilelikte cinsellikten uzaklasmamali bence.
Hamileyken de ayri guzel oluyor

Ben hamileligimde cinsel iliskiye ara vermedim , zaten doktor yasaklamadikcada hic bir sakincasi yok ..
Bazi habinlar kendi kafalarina göre cinsel iliskiye girniyor bebege zarari olur diye hic alakasi yok ..
Dogumdan sonra 6 hafta zaten iliskiye girilmiyo sonrasindada normal devam ettik ..
Ki benim esim dogumda her saniye benimleydi ve degisen hic bisey olmadi ..

Ben dogrduktann sonra inanin esim bana dahada sarildi yapidan sanirim hamileykn hic kesmedk ama 9 ay yapmamk nedir ya yaptm doguma gttm vallaaa alahn izniyle hic bisi olmadi:KK48:

Ben doğum sonrası bir mucize yaşadım sanırım.. Çünkü önceden iliski zor gelir ve ağrılı olurdu o yüzden az yapardık doğumdan sonra ise herşey değişti agti acı kalmadı isteğim çok arttı buna eaikde şaşırdı bende... İnşallah herkesin böyle olur. Bu arada sezeryan oldum

ben bu erkekleri anlamıyorum, neyin kafası bu?
11 ay olmuş. nası dayanıyor acaba?
normal değil

bana tuhaf gelmedı anlattıgınız . sonucta sız kadar sızı dusunen bır adam var hayatınızda .
baktıgımız pencereyle alakalı .
evet bı erkek ıcın normal gelmeyebılır kulaga fakat adamın hal ve hareketlerınde degısıklık yok sanırım sadece canınız yanacak dıye korkuyor. bu da atlatılmıcak bı sorun gıbı gelmedı bana .
dıger arkadaslara ılk adımı sızın atmanız yonunde katılıyorum .

bizim dr yasaklamadı. son ana kadar devam ettik. iki gün sonra da doğuma gittim zaten. doktora sormadan bırakmayın bence. bırakırsanız soğukluk oluyor ister istemez.

Dogum yapal iki ay oldu ama benm hic istegim yok iliski icin sanki butun libidolari almislarr dogum aninda :) esim yazik kirkim ciktigindan beri pesimde ama ben her seferinde bi bahaneyle atlatiyorum hic icimden gelmiyo neden olabilir bu hep boyle mi olacak :KK43:

Valla hamıleyken cınsel ıstegım daha fazlaydı hamılelıgımde son haftaya kadar beraber olduk ama dogum yaptıktan sonra bende ıstek azaldı ne yalan soylym normal dogm yptm bu arada esımde sorun yokta bendeee. Cocukla ugras dıs cıkarıyo dogru dzgn uyku da yok o uyuynca ıslermı ypp uymya calsym ben yanasmyrm dgru dzgn ama bu sorn genelde oluyo heralde dogmdan snra eskısı gıbı olmuyo

Dogumdan sonra kadinin hayatinda sadece cinsellik degil,hicbirsey eskisi gibi olmuyor bence.. Ben kendi adima tuvalete bile zar zor gidiyorum birakin biseyler yapmayi..Ama tabi benim bebegim hic uyumadigi icin biraz da boyle bu durum..Sabirsizlikla bebegimin biraz buyuyup herseyin normale donmesini bekliyorum..Yani sunu anladim ki, eski annelerin yaptigi hicbiseymis sal cayira mevlam kayira..O yuzdende 5-10 tane cocuk yapabiliolarmis,ama su anda bizim tek bir cocuga bile yaptigimiz fedakarlik pahabicilemez birsey bence..Hayatin bitiyo resmen..

X