- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- Konu Sahibi uykusuzgibi
İyi günler bayanlar. tek olmadığımı biliyorum ama gerçekten artık bunalima girdim. Doğum yapali 18 gün oldu ve ben hala toparlanamadim.zor bir doğum yaptım mesaneme kadar yırtık oldu zorlamadan. sonra kanamayı durduramadilar anestezi altında diktiler ve dikisin çok fazla, enfeksiyon olmasın diye 5 gün hastanede yattim. 2haftadır da annemde kalıyorum. dış dikislerim iyileşmeye başladı yeni yeni ama içteki dikisler hala taze ve hareket ettikçe iğne gibi batıyor. üstüne birde 4 gündür hemoroid sıkıntımla uğraşıyorum hem diyare hem kabiz oldum mahvetti beni. oturamıyorum ayakta fazla duramiyorum. afedersiniz ailemin yanında gazimi dahi tutamıyorum. annemin tek bacağı yok o haliyle sürekli pervane etrafimda. ona yardım edemiyorum kahroluyorum. utancimdan hergün ağlıyorum. 2 gündür daha da arttı bu basur agrisi. kesintisiz zonkluyo sürekli,anestol aldırdım sürdüm distan ama fayda etmedi. karnım agridigi zaman ağlıyorum wc ye gidicem yine diye. şimdi yine ağrım var :'( artık iyilesmek istiyorum kizimin sevincini bile doya doya yasayamadim moralim çok bozuk....