Doğuma Hazırlık doğum sonrası ikramlık şeker hamuru kurabiyelerini ne zaman hazırladınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

biyolog_nil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
231
46
38
arkadaşlar merhaba
35 haftalık hamileyim mahlum doğuma çok az bir zaman kaldı.Bebek süslemeleri ve ikramlıklar için çoğunu kendim yapmayı planlıyorum.Bunlardan biride şeker hamurlu kurabiyeler.Malzemelerimin çoğunu aldım ancak ne zaman yapmaya başlamalıyım bilmiyorum.Şimdiden yapsam 4-5 hafta sonrasında bayatlamış olur mu acaba?
Benim gibi evde hazırlayanlarınız varsa fikirlerini paylaşabilirseniz çok sevinirim

Bayatlar cnm erken şimdi, yapacağın kurabiyelere yoğurt veya süt koymadan kıtır hamur yaparsan en fazla ağzı kapalı kutuda 2 hafta ömrü var ona göre planla bence..

şeker kısmı değil hamur kısmı bayatlıyor. ben sevgililer günü için yaptıklarımdan birinde denedim. kurabiye kısmı bayatlıyor..

o halde biraz daha bekleyeyim.Doğum zamanının kesin bir tarihi olmadığı için beklendiğinden erken gelir yetiştiremem diye aceleciyim biraz.Ama dediğiniz gibiyse en azından son 10 gün kala gibi bir zamanda yapmayı deniycem.Gerisi şansa artık.

Ben kucuk kutularda lokum badem cikolata oluyo onlardan almayi dusunuyorum. Dogum ne zaman olur bilemedigimden garanti olsum istiyorum planlarim :) insallah senimde planin istedigincgibi yolunda gider

X