Doğum sonrası ilişkimiz

Vina

Sevgi herseyin üstesinden gelir
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
299
217
Kızlar doğum yapalım 13 ay oldu.. ve esinle olan iliskinimde neredeyse hamileligimin ilk haftaların da bitti sayılır.. Doğum sonrası sadece bir kez birlikte olabildik.. geçen hafta eşimle bir konuşma sonrası kizimi emzirdigim için midesinin bulandığını söylemesi.. ne yapacagimi şaşırmış durumdayım.. bir yanda eşimle çok uzaklaştık.. bir yandanda kızımı daha küçük olduğu için sütten kesmek istememem.. ne yapacagimi bilemiyorum. Boyle bir durum karşısında nasıl bir çözüm olabilir?

L
canım sakince konuşmayı denedin mi
Geçen hafta çok farklı bir konuda tartışmamız sonucu özür dilemek için tanıma geldi.. o zaman biraz uzaklaymışız çok özlemişim seni dedi.. ve o esnada çocuğa sut veriyorsun bende tiksiniyorum diyince şaşırdım.. bu acıdan düşünmemiştim hiç.. konuştum ama ne yapacagimi bilemiyorum.. 13 kızın ve 2 yaşına kadar emzirmeyi dusnuyordum.. ne yapacagimi bilemedim

geçiş dönemidir zamanla düzelir ilk adımı sen at derim
erkkeler malum bu konuları anlamıyordur

L
Geçen hafta çok farklı bir konuda tartışmamız sonucu özür dilemek için tanıma geldi.. o zaman biraz uzaklaymışız çok özlemişim seni dedi.. ve o esnada çocuğa sut veriyorsun bende tiksiniyorum diyince şaşırdım.. bu acıdan düşünmemiştim hiç.. konuştum ama ne yapacagimi bilemiyorum.. 13 kızın ve 2 yaşına kadar emzirmeyi dusnuyordum.. ne yapacagimi bilemedim
Biraz tuhaf sanki. Ama mesele sirf buysa, siz de ona gostermeden emzirin nolcak. Bir deneyin derim.

Evet erkekler tiksinirmiş daha öncede okudum.konusun bebrğinizin sağlıgı için beslenmesi için emzirmeyı istediğini söyle.

birazda sabret birbucuk yaşını bitir Kızın için daha önemli süt kocanda az sabretsin çok değişik tip. Erkekler var Kadınları zerre kadar anlamıyorlar

Her fedakarligi kadin yapsin kadin tasisin karninda o kadar ay kadin dogursun beyfendi emziriyor diye tiksinsin... :) lükse bak! Biz ne yapsak yaranamayiz zaten.
Dusunsene yabanci bir kadinin bir bebek emzirdigine sahit olsalar, adamlar bundan tiksinir mi, gozlerini kacirir mi dersiniz? Bence anne olan eslerini artik farkli bir yere koyup iliskiden uzak dururken,boyle ipe sapa gelmez nedenler uyduruyorlar.

Daha once hic boyle birsey duymamistim.Zor bir durum gercekten.
13 ay birbirinizden uzak kalmanizda hic normal degil.Esinizin yaninda emzirmeyin, ve siz ona yakin davranin belki ise yarar.

bu konuda aile terapistinden yardım alsanız? şaşırmadım, daha önce de buna benzer şeyler duymuştum. acaba doğum sonrası kilo probleminiz falan da var mı, yanlış anlamayın.

Ben lafa bu şekilde girdiğim için özür diliyorum, affınıza sığınıyorum ama insan doğası ilginç, öyle değil mi? Şimdi ilişkiden önce bi ön sevişme evresi var, yani bunun içinde öpüşmeler, okşamalar falan da var şimdi bunu herkes biliyor. E şimdi anne çocuğu doğurdu, emziriyor. Adam tekrar seviştiğinde göğüslerine de elleyecek, okşayacak falan daha da detayı yazmayacağım. Acaba o yüzden mi tiksiniyor? Yani bebeğin karnını doyurduğu bir şeyi o cinsellik için kullanacak. Belki ondan tiksiniyordur.

Artık daha tuhaf geliyordur, sonuçta cinsellik arzulardan oluşan birşey ve işin içine duygusallık girdiğinden yani bebeğin ordan beslendiğini düşünüp rahatsız olmuş olabilir diye düşünüyorum.
Emzirmek yerine sağıp biberonla vermeyi deneyin isterseniz buda bir yöntem.

Wurstria dogru bir konuya deginmis.
Cocuklarim kucukken emzirdigim donemlerde ben de esimin gogsume dokunmasindan hoslanmiyordum.
Onlar cocuklarim icin ozel gibi geliyordu. Sut gelmesi fikri itiyor olabilir esini.

Tabi bu tavir normal degil ama her inssan farkli. Bir psikologa gitse iyi olur esin. Seni de ihmal ediyor. Mesafeler daha da artiyor. Konusmayi dene psikolog icin.

X