Selam millet , ben 4. takımın üyesiyim belki burayada zaman buldukça uğrayabilirim diye düşündüm .2Hafta sonra 1 yaşında olacak olan bir oğlum var .64 ile hamile kaldım , 87 ile doğuma gittim ... Emzirdiğim düre zarfında kilolarım çok muntazam gitti, daha sonra emme faslı bitip de ben yine yemeye devam edince bir kaç kilo aldım yaklaşık 21 gündür diyetteyim ( arada kaçaklar oluyor tabi ) 4.5 kg verdim şu an hamile kaldığım kilodayım ama mekikde çekiyorum , göbeğimde ancak inmeye başladı bir yıl içimde bir tane daha varmış edasıyla gezdim saklamaktan , bunaldım ama denize gidince saklayamadım ve kendimden utandım hamileyken tam 23 kilo almıştım sanki ömrümce aç kalmışım gibi yedim şimdi düşünüyorum boğazıma hakim olsaydım normal insan evladı gibi yeseydim zaten 13 kilo doğumdan 20 gün sonra gitmişti, şimdiye kızlık kiloma bile inerdim ....Emziren yeni annlere tavsiyem ona buna inanıp helvaları yok tatlıları götürmeyin bol bol sıvı , yeşiilik ve et tüketin bence , bir de bebek ne kadar çok emerse süt o kadar çok üretilir hem bebiş büyür hem siz zayıflarsınız , bir de sezaryanda 6 aydan sonra mekik çekiliyor ona göre , erken davranıp dikişleri attırmayın içerde ...