Dogum sonrasi sis kalan gobeginden kurtulan bana yardim edebilir mi??

klmnrp

Umut'un Annesiiii;)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
56
2
Arkadaslar psikolojim bozuldu bir turlu zayiflayamiyorum bilgilerinizi paylasir misiniz

Merhaba, tvde gördüğünüz o modellere mankenlere aldırış etmeyin, bebeğini bakıcıya atıp kendileri diyetisyen eşliğinde sporunu diyetini yapıyorlar, bebeğe süt vermeye dahi uğraşmıyorlar, 8 aylıkken doğum yapanlar da cabası... Bünyesi zayıflığa alışkın olanlar belki hemen zayıflıyordur ama mecburen kiloları bir müddet daha taşıyacağız. Ancak sıkı bir diyet ve spor ile verebilirsiniz, başka yolu yok.

ben 73 kilo hamile kaldım. 90 kiloydum doğuma giderken. bebeğim şuanda 11.5 aylık ve 74 kiloyun. yani vücudun toparlanması bir yılı buluyor. kimi 6 ay dolmadan eski halini alıyor ama ben öyle olmadım. sen de benm gibisin sanırım. ekmeği kes emziriyorsan gidiyor zaten

Keske emzirebilsem kilolu olayim sorun yapmazdim simdi emziremiyorum surekli kosusturmaca saglikli beslenmeyide biraktim ne bulursam onu yiyorum ama az yemeye calismama ragmen bebegim 5 aylik ben hala yeni dogumdan cikmis gibiyim neyse daha 6 ayim var o zaman

Keske emzirebilsem kilolu olayim sorun yapmazdim simdi emziremiyorum surekli kosusturmaca saglikli beslenmeyide biraktim ne bulursam onu yiyorum ama az yemeye calismama ragmen bebegim 5 aylik ben hala yeni dogumdan cikmis gibiyim neyse daha 6 ayim var o zaman
dedim ya 90 kilo girdim doğuma eve geldiğimde 82 idim. 7 aylık olana kadar sadece 2 kilo verdim. 7. aydan sonra hızla verdim ve 74 oldum şuanda. ekmek en büyük düşman bence. bi de dereotu yiyorum her dün. akşamda 2 km kadar yürüyorum tavsiye ederim. bebeğine kim bakıyor çalışmaya mı başladın

dedim ya 90 kilo girdim doğuma eve geldiğimde 82 idim. 7 aylık olana kadar sadece 2 kilo verdim. 7. aydan sonra hızla verdim ve 74 oldum şuanda. ekmek en büyük düşman bence. bi de dereotu yiyorum her dün. akşamda 2 km kadar yürüyorum tavsiye ederim. bebeğine kim bakıyor çalışmaya mı başladın

Hmmm darisi bana insallah bebegime ben tek bakiyorum o da sagolsun huysuz yeni ameliyat oldu erken dogum yaptim uykular kisa mizmiz gecmeyen gaz sancimiz vs derken gun nasil bitiyor anlamiyorum

Tesekkur ederim kasik fitigi vardi 2 tarafli 5 aylik ama duzeltilmisi 3.5

gerçekten de vücut kendini en az 1 yılda toplamaya başlıyo. 63 kilo hamile kaldım,79la doğuma girdim. oğlum 1,5 yaşında 65e inebildim. eskiden servisten bi kaç durak önce iner yürürdüm şimdi oğlum evde diye hemen eve gitme çabasındayım. aynı sebeple spora da gidemiyorum. anca yediklerime dikkat ediyorum işte. o da her zaman olmuyo. 6 ay emzirebildim bende sütüm olmadı. emzirenler gerçekten daha hızlı veriyo kiloları. bide hamile kaldığım kiloya yaklaşmama rağmen o eski inceliğim yok. bi yuvarlak hatlarım :) sanırım spor şart. çevremde doğum yapan incelenler tabiki de var. biraz da bünye meselesi. onlar hamilelikten önce de zayıftı zaten :)

aynı dert beni de sıkıyo:KK43: 59 la hamile kaldım 74 le 8. ayda 35 gün erken doğurdum. ilk 20 günde 63 kiloya düştüm. orda takıldım kaldım oğlum 4 ayı bitirdi.ben geri almaya başladım gibi kiloları inşallah eylülde işe başlayınca veririm.

X