arkadaşlar doğumdan sonra hastane çıkışı eve geçince yardım amaçlı aile büyüklerinizden gelip kalan oldumu yada olacak mı? benim annem gelicek, kaynanam da gelicek. ama kaynanam gelince kayınbabamda gelirse rahat edemem diye düşündüğüm için tedirginim. tecrübelerinizi paylaşır mısınız...
aynı dert bende de var..ben annemin yanında kalacam doğumda..ama eşimin ailesi gelicek birde başka ilden gelecekler..ve kalacaklar..geldilermide nasıl gleiyorlar eşimin dedesi babası annesi kız kardeşi ve amcası da geliyor..beraber yaşadıkları için ..fıttırmamak edlde değil..birde ben kapalı bir insanım dakka başı yanımda olurlarsa bilmiyorum yani evde açığım ailemin yanında ama onalrın yanında mecburen kapalıyım ..birde otuyrma odasında olacam ben evde dar üç odamız var toplam yatak odası iki tanede oturma odası bilmiyorumda çok sinir bozucu bir durum..hep böyleler oturmadya gelince hep beraber gleiyorlar ...gelen gidende olacak onları saymıyorum henüz...
aynı dert bende de var..ben annemin yanında kalacam doğumda..ama eşimin ailesi gelicek birde başka ilden gelecekler..ve kalacaklar..geldilermide nasıl gleiyorlar eşimin dedesi babası annesi kız kardeşi ve amcası da geliyor..beraber yaşadıkları için ..fıttırmamak edlde değil..birde ben kapalı bir insanım dakka başı yanımda olurlarsa bilmiyorum yani evde açığım ailemin yanında ama onalrın yanında mecburen kapalıyım ..birde otuyrma odasında olacam ben evde dar üç odamız var toplam yatak odası iki tanede oturma odası bilmiyorumda çok sinir bozucu bir durum..hep böyleler oturmadya gelince hep beraber gleiyorlar ...gelen gidende olacak onları saymıyorum henüz...
Ben de annemde kalacam zaten Burdayim doğumdan sonra da buraya gelesem. Katinvalidemler sehir dısında ve ben gelmelerini cok istiyorum. Bebegimin ilk dogum anında iki ailenin de yanımızda olmasını istiyorum.
Nasılki ben mutluluğumu kendi ailemle paylasacaksam esim de kendi anne babasını yanında ister.
Şimdilik gelecekler, vazgeçerrlerse gelmekten aksine üzülürüm.
Ama sanırım bu isin tek guzel yani 3-4 gün kalacaklar, belki uzun kalacak olsalardı ben de istemezdim.
bu ne ya afedersin ama çüş demek istiyorum
ayy çok sinirlendim nasıl bir düşüncesizlik bu ya
ben annemin oturdugu şehirdeyim, doğumumda yanımda olacak inş.
ama kayınvalidem de gelir sanırım, kayınpederim de gelmek isterse kimse ona izah etmeye kalkmaz
inş. gelmez çok zor benim için
konuyu bu denli kafanıza takmayın derim..
her iki tarafta aynı oranda gelecekler tabikii
biz bayanlar kendimize olan yakınlıklarından dolayı kendi ailemizi çevremizde isteyebiliyoruz
ama ortak olan meyve de herkes söz sahibi:))
sevmeseler gelmezler böyle düşünün
ayrıca varsın ikiside gelsin ilk zamanlar herkese ihtiyaç oluyor
birisi mutfakta iken diğeri bebek bakımında yardımcı olabilir
benim kendi annem ne yazık ki hayatta değil
k.validemde doğumdan 1 hafta sonra anjiyo olmuştu
kolikli kızımla kaldık mı başbaşa
inanın ekmek arası yemek yer tuvalete koşarak gider gelirdim
birisi bana gelecek mi diye pencerelere bakmak çokça insan ağırlamanın zorluğundan çok daha güç
Allah eksikliklerini hiç bir zaman göstermesin...
hayırlı doğumlar
durumu vahim olan benim aranızda...iyi insanlar bişi demiyorum ama anlamda veremiyorum işte..geldilermi dedesi amcası kız kardeşi kayınvalidem birde kayın baba gelicekler..dahada bitmedi
hamilleiğim boyunca benim bir kez arayıpda kızım hayırlı olsun bebeğiin varmı bir istğein arzun varmıd iye sormadı kayınvaldem..ben beni bir kez arayıpda hayırlı oolsun bebeğin demedin deyincede ne derse beğebnrisniz ayıpmış öyle şeyler bana öyle diyor acayip sinir olmuştummmmmm ama bebein ismi şu olsn demek ayp olmuo nedense....bebiin bir ihtiyacı varmı yokmu bile demediler..babam aldı beşiğini bebeğiminnn allah razı olsun ama varya uzun kalmazlar inşşş tek tesellim o yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?