Dogum Tarihi Ve Kafa Karisikligi :/

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kizlar Bebegim sata gore 2 hafta onden gelio bunu biliorduk..
Kimisi Sata gore dogar dio Kimisi Gelisimine Bagli dio Aklim allak bullak eger ki sata gore olursa bu bebegimiz 42+5 olarak gelir cok gecikme olmuyor mu ?
suan 34+6 yim ve bu konu beni asiri geriyor benim gibi bebeginin
gelisimi 1 yada 2 hafta onde giderken normal dogum yapan anneler kacinci haftada geldi melekleri?
bu arada normal dogum gozukuyor ?

Kimisi Sata gore dogar dio Kimisi Gelisimine Bagli dio Aklim allak bullak eger ki sata gore olursa bu bebegimiz 42+5 olarak gelir cok gecikme olmuyor mu ?
gelisimi 1 yada 2 hafta onde giderken normal dogum yapan anneler kacinci haftada geldi melekleri?
Cnm benimde 2 hafta onden gidiyo bastan beri, doktoruma sordum. Sat gore dogum olur dedi.. Cunku ne kadar onden giderse gitsin akciger gelisimi ve bazi ufak gelisimlerini anca 34-35. Haftada tamamlar dedi.. Kafan karismasin. Sat ni ornek al.. Doktorum bizzat soyledi,,

Cnm benimde 2 hafta onden gidiyo bastan beri, doktoruma sordum. Sat gore dogum olur dedi.. Cunku ne kadar onden giderse gitsin akciger gelisimi ve bazi ufak gelisimlerini anca 34-35. Haftada tamamlar dedi.. Kafan karismasin. Sat ni ornek al.. Doktorum bizzat soyledi,,

himm anladim canim benim ozaman bende sata gore aliyim ayari.
ee sata gore olursa kilosu boyu felan iri bebek konumuna giricek :KK43:
allahimm ben az kaldi diyorum meger cok varmis daha :KK43:

Bende de bu dert var. Bende çok merak ediyorum aradaki farkı. Ama bende çok fark yokmuş. 4 günlük bir fark var. Sat olarak 4 gün önde yani. Gerçi benim adetim bir hafta sürer bu şekil nasıl oluyor anlamadım. Ama şu an artık bunu düşünmüyorum. Gelişimi çok şükür normal haftasına göre. Allah sağlıcakla kucağınıza (kucağımıza) almayı nasip etsin.

Bende de bu dert var. Bende çok merak ediyorum aradaki farkı. Ama bende çok fark yokmuş. 4 günlük bir fark var. Sat olarak 4 gün önde yani. Gerçi benim adetim bir hafta sürer bu şekil nasıl oluyor anlamadım. Ama şu an artık bunu düşünmüyorum. Gelişimi çok şükür normal haftasına göre. Allah sağlıcakla kucağınıza (kucağımıza) almayı nasip etsin.

amin birtanem insallah sizin cok fark yokmus bizim baya fark olunca 15 gun hemen hemen baya kafamiz karisiyor gerci odamiz hazirlaniyor dun boyadi babasi persembe dolabi ve besigi gelicek.
halisi felan kaldi herseyi hazir.

Canım benimde 2hafta önde sat a gore 8.ayin 21 inde doğum ama ultrasona gore 8.ayin 4 u yazıyor haklisin insanin kafası çok karışıyor sat i baza al ben öyle yapıyorum senin simdi sat a gore kaç hafta bebisin 33 mu oluyor

himm anladim canim benim ozaman bende sata gore aliyim ayari.
ee sata gore olursa kilosu boyu felan iri bebek konumuna giricek :KK43:
allahimm ben az kaldi diyorum meger cok varmis daha :KK43:
:-) evet canim.. Ama erken dogum olma şansi her anne adayi icin gecerli.. Ne olacagini Allah biliyo . hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin.. Rabbim hayirli imanli, ihlasli, salih evlatlar nasip etsin.. Bizide onlara hayirli anne ,baba olabilmeyi nasip etsin..

Canım benimde 2hafta önde sat a gore 8.ayin 21 inde doğum ama ultrasona gore 8.ayin 4 u yazıyor haklisin insanin kafası çok karışıyor sat i baza al ben öyle yapıyorum senin simdi sat a gore kaç hafta bebisin 33 mu oluyor

32+1 oluyor sata gore.
ama ultrasonda 34+6 oluyoruz cok fark edio ya sorma :KK43:

:-) evet canim.. Ama erken dogum olma şansi her anne adayi icin gecerli.. Ne olacagini Allah biliyo . hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin.. Rabbim hayirli imanli, ihlasli, salih evlatlar nasip etsin.. Bizide onlara hayirli anne ,baba olabilmeyi nasip etsin..

amin canim cok guzel soyledin agzina saglik..
ben dogum gecikir die endise ediorum ama neyse hayirlisi o olsun ne zaman isterse ozaman gelecek minik kizim :)

Csnım sat ı baz alman gerekiyo benimde ultrasonda sekiz gün önde ama sat a göre hesaplıyorum ve bugün34+5 im. senin bebişin ultrasonda kaç kilo ve kaç boy çıkıyo? Ultrasona göre olsa 36+0 falanım

Csnım sat ı baz alman gerekiyo benimde ultrasonda sekiz gün önde ama sat a göre hesaplıyorum ve bugün34+5 im. senin bebişin ultrasonda kaç kilo ve kaç boy çıkıyo? Ultrasona göre olsa 36+0 falanım

persembe gunu 2 kilo 250 gramdi canim boyunu doktor soylemiyor artik olcemiyoruz dio..
sata gore 32+1
ultrasona gore 34+6 baya fark var arada :/

Aa neden ölçemiyomuş çok ilginç bnmkini ölçtü daha 3-4gün önce.Sen haftan ilerde gitsin istiosun seni çok iyi anlıyorum ama doktorlar sat.a göre hesaplanması şart olarak görüyo.öyle alıştır sen de kenfini çünkü fiziken bebek ilerlemiş olsa da akciğer gelişimi vs normal haftalarına göre oluyo.

Aa neden ölçemiyomuş çok ilginç bnmkini ölçtü daha 3-4gün önce.Sen haftan ilerde gitsin istiosun seni çok iyi anlıyorum ama doktorlar sat.a göre hesaplanması şart olarak görüyo.öyle alıştır sen de kenfini çünkü fiziken bebek ilerlemiş olsa da akciğer gelişimi vs normal haftalarına göre oluyo.

anladim canim sagolasin biz bu zaman kadar hep ileri hesapladigimiz icin.

Bebeğimin başı nerdeyse 3 hafta karın çevresi ve kilosu 2 hafta öndeydi hep.. Hala doğum yapmadım :) sat bekliyorum.. Ben de senin gibi düşünüyodum erken gelir diye çok bekledim ama gelmedi.. Yani gelişimin doğumla bi alakası yok.. Sadece iri bebek oluyo.. Ben normal yapıcam ona rağmen,en azından hala normal görünüyor şuan..

bu konuda hicbi fikrim yok benimde.benim kizim 3 gun önde sadece.en iyisi ay hesabi tatlim o daha kolay.1 hafta sonra 8 ayim doluyor .soranlarsa zaten kac ayliksin diyo

3 gun cok degilmis canim senin benim 15 gun oynuyor hemen hemen doktor erken dollenme demisti ilk zamanlar.
bakalim hakkimizda neyse hayirlisi o olsun ama saymicam sıkıldim cunku kafam karisti ice :/

X