Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah:)cnm benim cok karısık :) son adet tarihim 21 marttı sınav stresinden. ama ultrasona göre son adet tarihi 3 haziran idi beklenen dogum 10 martta idi tam on martta dogum yaptım hemide normal :)
seni gidi mart annesi :)maşallah:)
bzm topic kadar yoğun değil hiç bi yer:)seni gidi mart annesi :)
cnm benim cok karısık :) son adet tarihim 21 marttı sınav stresinden. ama ultrasona göre son adet tarihi 3 haziran idi beklenen dogum 10 martta idi tam on martta dogum yaptım hemide normal :)
cnm ben de ikisi aynıydı ama ben erken doğurdum 35. haftada
canm doktorum il merkezine antalyaya gitmemi söyledi alanyada yenidoğan yoğun bakım servisi yok ama bebeğimin kilosu öndeydi 33. haftada bebek için ciğer geliştirici iğne yapılmıştı bana erken doğum riski vardı oğlum sağlık problemi yaşamadı çok şükür riski göze alıp alanyada doğurdumBu ara hep onume haftalarca onden dogum yapanlar geliyorrr endiseleniyorum bebegin iyimiydi peki.?
Aynen o sekil cnm :) oglus geldiginde bi yil adet olmamistim yani :) hos cocuk bes aylik olacak ben yine adet olmadim emzirdigin sürece olmayabiliyormussunAdet olmadin yani o ara hamile kaldin dogru mu anladim ?
canm doktorum il merkezine antalyaya gitmemi söyledi alanyada yenidoğan yoğun bakım servisi yok ama bebeğimin kilosu öndeydi 33. haftada bebek için ciğer geliştirici iğne yapılmıştı bana erken doğum riski vardı oğlum sağlık problemi yaşamadı çok şükür riski göze alıp alanyada doğurdum
Aynen o sekil cnm :) oglus geldiginde bi yil adet olmamistim yani :) hos cocuk bes aylik olacak ben yine adet olmadim emzirdigin sürece olmayabiliyormussun
Valla cnm nasil oldugunu ben de anlamadim yogun stres altindayim diye gecikti adet 3 aydir adet olmuyorum diye gittim 5 haftalik hamile ciktim :)Bende 13 kasinda adet oldum en son
Doktorum 18 aralik adet tarihim olarak hesapliyor
Ama SATA gore iki hafta onde diyor
Neden boyle sacma hesaplar yapiyor o zaman aralik 18 fln onu anlamiyorum hadi ben gec dollenmis olabilirim ama seninki baya farkli :)
Valla cnm nasil oldugunu ben de anlamadim yogun stres altindayim diye gecikti adet 3 aydir adet olmuyorum diye gittim 5 haftalik hamile ciktim :)
Evet mayista basladik haziranda oldu ; )Neyse sonuc olarak hamile kalmissin bu iyi :)
Evet mayista basladik haziranda oldu ; )
Bi de bu sinav stresiyle cocuk mu olur aman diyordum kafam cok rahatti rahatlij yaramis :) doktora gittim ama hic hamile olacagimi düşünmemiştim :)
benim de bi hafta önde idi gelişmesi ama tam vaktinde geldiBu soruyu bende merak ediyom.benimde 2 hafta onden gidyor.acaba ne zaman dogururum