Dogum tarihiniz hangisiydi?

Son adet tarihine gore mi dogum yaptiniz, ultrason tarihine gore mi?

• Son adet tarihi

• Ultrason tarihi

• 2 tarihte ayniydi

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
Kizlar hamilelikte genelde 2 tarih oluyor ya elimizde biri SAT digeri ultrason. Siz hangisinde yada hangisine yakin dogum yaptiniz? Benim elimdeki iki tarih arasinda 10 gun var mesela bu yuzden merak ediyorum..

cnm benim cok karısık :) son adet tarihim 21 marttı sınav stresinden. ama ultrasona göre son adet tarihi 3 haziran idi beklenen dogum 10 martta idi tam on martta dogum yaptım hemide normal :)

cnm benim cok karısık :) son adet tarihim 21 marttı sınav stresinden. ama ultrasona göre son adet tarihi 3 haziran idi beklenen dogum 10 martta idi tam on martta dogum yaptım hemide normal :)

Adet olmadin yani o ara hamile kaldin dogru mu anladim ?

İki tarihte aynıydı benimde, beklenen doğum 5 marttı ama 18 şubatta doğum yaptım hiç belli olmuyo valla :)

Bu ara hep onume haftalarca onden dogum yapanlar geliyorrr endiseleniyorum :eek: bebegin iyimiydi peki.?
canm doktorum il merkezine antalyaya gitmemi söyledi alanyada yenidoğan yoğun bakım servisi yok ama bebeğimin kilosu öndeydi 33. haftada bebek için ciğer geliştirici iğne yapılmıştı bana erken doğum riski vardı oğlum sağlık problemi yaşamadı çok şükür riski göze alıp alanyada doğurdum

canm doktorum il merkezine antalyaya gitmemi söyledi alanyada yenidoğan yoğun bakım servisi yok ama bebeğimin kilosu öndeydi 33. haftada bebek için ciğer geliştirici iğne yapılmıştı bana erken doğum riski vardı oğlum sağlık problemi yaşamadı çok şükür riski göze alıp alanyada doğurdum

Iyi bari saglikla gelmis sukur sukurrrr

Aynen o sekil cnm :) oglus geldiginde bi yil adet olmamistim yani :) hos cocuk bes aylik olacak ben yine adet olmadim emzirdigin sürece olmayabiliyormussun

Bende 13 kasinda adet oldum en son
Doktorum 18 aralik adet tarihim olarak hesapliyor
Ama SATA gore iki hafta onde diyor
Neden boyle sacma hesaplar yapiyor o zaman aralik 18 fln onu anlamiyorum hadi ben gec dollenmis olabilirim ama seninki baya farkli :)

Bende 13 kasinda adet oldum en son
Doktorum 18 aralik adet tarihim olarak hesapliyor
Ama SATA gore iki hafta onde diyor
Neden boyle sacma hesaplar yapiyor o zaman aralik 18 fln onu anlamiyorum hadi ben gec dollenmis olabilirim ama seninki baya farkli :)
Valla cnm nasil oldugunu ben de anlamadim :KK66: yogun stres altindayim diye gecikti adet 3 aydir adet olmuyorum diye gittim 5 haftalik hamile ciktim :)

Bu arada kerem de bi haftabonden gidiyordu ama son uc hafta plesenta yaslandi sadece 50 gr aldi 3 haftada

Neyse sonuc olarak hamile kalmissin bu iyi :)
Evet mayista basladik haziranda oldu ; )
Bi de bu sinav stresiyle cocuk mu olur aman diyordum kafam cok rahatti rahatlij yaramis :) doktora gittim ama hic hamile olacagimi düşünmemiştim :)

Bu soruyu bende merak ediyom.benimde 2 hafta onden gidyor.acaba ne zaman dogururum

X