- 8 Aralık 2014
- 143
- 126
- Konu Sahibi Neredesin sen
((( Gercekten kendimi hic iyi hissetmiyorum ve bu kilolar beni sinir ediyor..kiyafetlerim olmuyor.benim durumumda olan var mi ??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
((( Gercekten kendimi hic iyi hissetmiyorum ve bu kilolar beni sinir ediyor..kiyafetlerim olmuyor.benim durumumda olan var mi ??????
ben de aynıyım karnım sarkık bir de üstelik çok çirkinim yarmagül oldum resmen ve az da yiyorum sadece kahvaltıda 2 dilim tam bugday ekmek geris hep azar azar leslie 45 dk walk at home yaptım birkaç hafta işe yaradı kilo verdim çok iyi gidiyordu ama belim ve dizkapaklarım feci agrımaya basladı ebru şallıyla pilates yapmak istiyorum ama zaman yok bebekle geciyor günler eşim gelince de ancak yemek yapabiliyorum nasıl vercez ben de bilmiyorum bütün gardrobu yenileyemem zaten 2 beden büyümüş durumdayım zoruma gidiyor((( Gercekten kendimi hic iyi hissetmiyorum ve bu kilolar beni sinir ediyor..kiyafetlerim olmuyor.benim durumumda olan var mi ??????