Dogum yapali 1 ay olmadi ve ben cirkin sisko catlakli bi anne oldum

:KK43:((( Gercekten kendimi hic iyi hissetmiyorum ve bu kilolar beni sinir ediyor..kiyafetlerim olmuyor.benim durumumda olan var mi :KK43: ??????

Bende bu ay sonu doğum yapıcam 11 kilo aldım şimdiye kadar ve aşırı çatladım kasıklarım fena zaten kalçam harita gibiydi bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum. :KK43: sen kaç kilo almıştın kaçı kaldı çatlak çokmu seninde?

canım benımm7 senelik evlıyımm ve bızımde sebebsız bebısımız olmuyooo..hıcbı nedenı yookk..kılolarr kıyafetler hıc onemlı degıl ınan kı..sukrettt allahım sana o duyguyu yasatmıss..henüz cook yenı..verırsın nolcakk..herseyy kıloo kıyafet kadar kolayy olsaaa...onunnn kokusuuu dunyalaraa bedellldırrr..bızım ıcındee koklaaa...

canım çooook hızlı gidiyor o kilolarr.. Sen rahat ol. Sadece sağdan soldan milletin lafına uyup süt gelsin diye gelsin baklavalar giitsin börekler yapma, normal bir yeme şekliyle o kadar hızlı gidiyor ki. Emzirmenin bunda payı büyük. Tabi beebek bakmanın, uykusuz gecelerin de sanırım:)
hele bir de ilerleyen aylar yaz, alırısın bebişini yürüyüşlere hava almalara.. Bitti gitti.. Ben doğum öncesi kilomdan da fazlasını vermiştim hemde uğraşmadan. Sen bebişinin güzel günlerinin tadını çıkar canım..

Arkadaşlar ben de aynı dertten muzdaribim. Ben hamile kalmadan önce daha kendimi şartlamıştım kilolarıma dikkat edeceğim diye ama nafile... 50 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğurdum. Şimdi 58-60 kilo civarındayım. Normal doğum yaptım ve bugün itibariyle 52 gün oldu doğuralı. Hamileliğinde 15 kilodan az kilo alanlara gıpta ile bakıyorum. Benim hiç kusmalarım olmadı sadece hafif düzeyde bulantılarım oldu o kadar. Temizlik ve yürüyüşü o kadar çok yapıyordum ki nasıl böyle kilo aldım anlayamadım. Öyle hımini gırtlak yiyen biri de değilim. Son ay 5 kilo birden aldım. Doğumdan 2 gün önce 3tane tuvaleti deterjanlayıp temizlemiştim. Evin temizliği zaten hep bendeydi doğurana kadar başkasına ihtiyaç duymayacak kadar iyi geçti çok şükür hamileliğim. Hiç aşermedik de ama nasıl kilo vereceğim bilemiyorum. 8-10 kilo fazlam var. Kndimi çok çirkin hissediyorum. Emzirdiğim için diyet de yapamıyorum. Bir keresinde oğlumla ilgilenmekten kahvaltı-öğle yemekleri yiyememiştim 1 hafta boyunca. Günde 1 öğün yiyordum o da eşim gelince akşam yemeği. Sütüm azaldı bebeğimin kilo alması uvaşladı. Ona rağmen veremiyorum kafayı yicem

:KK43:((( Gercekten kendimi hic iyi hissetmiyorum ve bu kilolar beni sinir ediyor..kiyafetlerim olmuyor.benim durumumda olan var mi :KK43: ??????
ben de aynıyım karnım sarkık bir de üstelik :KK43: çok çirkinim yarmagül oldum resmen ve az da yiyorum sadece kahvaltıda 2 dilim tam bugday ekmek geris hep azar azar :KK43: leslie 45 dk walk at home yaptım birkaç hafta işe yaradı kilo verdim çok iyi gidiyordu ama belim ve dizkapaklarım feci agrımaya basladı ebru şallıyla pilates yapmak istiyorum ama zaman yok bebekle geciyor günler eşim gelince de ancak yemek yapabiliyorum nasıl vercez ben de bilmiyorum bütün gardrobu yenileyemem zaten 2 beden büyümüş durumdayım zoruma gidiyor

Kizlar bu psikolojik bir durum ben de ilk aylada cirkin ordek yavrusu gibi hissediyordum kendimi bir de bebek bakimi goguslerden cesme gibi sut akiodu kiyafetlerim uzerime olmuyordu vs . Ama hepsi gececek sadece kendinize inanin. Aksamlari her seyi bosverin verin bebisinizi esinize ben dusa giriyorum diyin kendinize 15 dk bile olsa vakit ayirin. Sabah bebisten 5 dk evvel uyanin hafif bi makyaj yapin saclarinizi tarayin. Butun gununuz daha guzel gececek. Su an vucudunuzda sisliklerde var kolay degil sizden baska bir can cikti. Bir kac aya kadar kendinizi toparlayacaksiniz. Bir de gece uyandikca biseyler yemeyin kesinlikle ben o hatayi yapip 2 kilo almistim sadece su icin ;-)

X